Forum » Zvok in slika » "Blokada" senzorja za vklop Samsung monitorja (z vgrajenim TV sprejemnikom)?
"Blokada" senzorja za vklop Samsung monitorja (z vgrajenim TV sprejemnikom)?
Ajicilop ::
Kupil sem Samsung TV. V sobi imam še 2 Samsung (računalniška) monitorja (td390), ki imata vgrajen tudi TV sprejemnik. Ker se nov TV in omenjena monitorja nahajata v istem prostoru, se mi ob prižigu TV, prižgeta tudi slednja. Zanima me, kako bi lahko blokiral senzor na monitorjih, da ne bi bila več odzivna na daljinski upravljalnik (TV na monitorju tako ali tako ne uporabljam)?
jype ::
Ajicilop ::
steev ::
Mogoče je radijski daljinec? A če pritisneš daljinec iz sosednje sobe, se tv/monitorja prižgeta?
:|
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dve televiziji iste znamke (LG) v isti sobiOddelek: Zvok in slika | 2299 (1893) | mihec87 |
» | dva daljinca, dva tv-ja, dva problemaOddelek: Zvok in slika | 1250 (825) | Han |
» | IR receiver za remote in LIRCOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1630 (1521) | techfreak :) |
» | Program za vodenje robotov v VisualBasicOddelek: Programiranje | 1388 (1220) | Letalec |
» | Družinski server / HTPC za v dnevno (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 13120 (9828) | CoreySteel |