» »

Iphone 7 zvok

Iphone 7 zvok

mimii ::

Pozdravljeni .

Zanima me ce kdo ve zakaj mi zvok prihaja iz zgornje slusalke ? To se je zgodilo potem ko mi je telefon padel na tla.
Spodnji primarni zvocnik ne oddaja nobenih zvokov. Je mozno da je primarni zvocnik sel po gobe in se sedaj ves zvok slisi iz zgornje slusalke ?
  • spremenil: mimii ()

hojnikb ::

lahko da je defekten audio ic. Kr pogosta napaka teh telefonov, ki se kažejo kot različni problemi z audiom in počasnim bootanjem.
#brezpodpisa

DeeCoy ::

mimii je izjavil:

Pozdravljeni .

Zanima me ce kdo ve zakaj mi zvok prihaja iz zgornje slusalke ? To se je zgodilo potem ko mi je telefon padel na tla.
Spodnji primarni zvocnik ne oddaja nobenih zvokov. Je mozno da je primarni zvocnik sel po gobe in se sedaj ves zvok slisi iz zgornje slusalke ?

Če odpreš aplikacijo voice recorder in stisneš record, napiše "No audio devices"? Potem je problem 100% v Audio čipu. Da se popravit, več zs.

mimii ::

Pozdrav. Sem poskusil in normalno snema zvok nic ne napise.

Sej pravim edini problem je po padcu telefona da ves zvok prihaja iz zgornje slusalke tam kjer se poslusa sogovornika ko se pogovarjas po telefonu. Drugace telefon normalno deluje ne kaze nobenih simptomov; se hitro prizge oziroma enako kot vedno tako da je samo v tem problem.

DeeCoy ::

Verjetno je problem v čipu za tavelik zvočnik. Je pa zelo težko na pamet rečt, skoraj sigurno je napaka na matični plošči.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

3.5mm -> toslink

Oddelek: Zvok in slika
286608 (5178) Mavrik
»

Nov PC in grafična kartica (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
514348 (3260) hdx
»

Dvoje slušalke istočasno na en PC

Oddelek: Loža
101941 (1635) Alec999
»

Ali je to pravično z strani mimovrst? )=

Oddelek: Pomoč in nasveti
498540 (6278) Siddh
»

Problem z zvokom