Forum » Pomoč in nasveti » Power
Power
Pretorijanec ::
Glihkar sm probu napajt moj 300W napajalnik brez mamaplate. Ni slo. Povezu sm power god in na drugi strani ozemljil. Dal mi je sam 6V namest 12V kokr jz hocm! Zakaj, pa kako nardim 12V?
OZZY ::
A si probal povezat 8 in 14 pin. To sta power ok in power on. Pri men je še zmeraj delovalo. mislim, da je to zelena in siva žica samo nisem ziher.
MadMax ::
PowerOn (ponavad zelena) moras prvezat na maso (crna), da zadeva zalaufa.
Ce pa pol ni 12V ampak manj, mas pa enga unih napajalnikov, ki mora met obremenjenih 5V da je 12V tapravih.
Ce pa pol ni 12V ampak manj, mas pa enga unih napajalnikov, ki mora met obremenjenih 5V da je 12V tapravih.
Pretorijanec ::
Mam MACASE napajalnik. In sm probu USE moznosti. Zelena+crna, zelena+masa, zela+katerakol zica! Use mi je dal al 6V al pa 0V.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | pomagajte-napajalnik/pretvornik (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 7657 (7260) | A. Smith |
» | 2x ATX: brez relejaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2211 (1930) | Azrael |
» | Plata ne delaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1616 (1463) | Brane2 |
» | LED diode za modifikacijo - kaksne?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2634 (2430) | Neo32 |
» | Vezava dveh ATX napajalnikovOddelek: Pomoč in nasveti | 814 (724) | krucymucy |