» »

Erepublik - iščemo letalce

Erepublik - iščemo letalce

xtpwn ::

Na kratko, da vam razložim kaj je sploh Erepublik.

Erepublik je brskalniška igra, ki deluje že več kot 10 let in je namenjena za več igralcev. Je dostopna popolnoma zastonj, lahko kupiš znotraj igre pakete za hitrejše napredovanje, a za uspeh to vseeno ni potrebno.
Uporabnik lahko upravlja en račun naenkrat, če prekršite to pravilo se ne čudite zakaj dobite prepoved igranja oz. da vam zaklenejo račun.

Trenutno se najbolje iščejo letalci (letalske bitke), ki pa niso vezane na nobene trening koncept. Letalski koncept ima zgolj letalske čine. Višji čin imaš več škode lahko narediš v igri.
Da vam podam primer: trenutno najmočnejši račun v letalskem konceptu naredi 146 škode na en klik, če se treniraš v letalskem konceptu vsaj pol leta lahko brez problema narediš 100-110 škode na en klik. Vidite razlike so zelo majhne in uspeh je zelo možen saj je številčnost igralcev v letalskem konceptu precej majhna.
Letalske bitke so vsako 4, 8 in 12 rundo v bitki. Trenutno imamo srečo saj ima E-Slovenija veliko bitk, zato bo vam novincem veliko lažje glede samega bojevanja.

Pridružite se nam zdaj!
Tisti kdo se pridruži preko moje refferal povezave pa bo dobival dnevno hrano popolnoma zastonj, da mu ne bo potrebno kupovati na trgu.

Upam, da vas čim več vidim v Erepubliku, za tiste, ki vas pa take reči ne zanimajo pa vas prosim, da ne kritizirate odločitve drugih, saj ima vsak neko veselje. :D

kitl76 ::

Madona to še obstaja. Kje so že ta leta ko sem tole igral.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: kitl76 ()

xtpwn ::

Pa še kako obstaja :D


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ryanair (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7031827 (3513) nodrim
»

Je prenosnik ročna prtljaga? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5319185 (7396) iceman3
»

Afera United Airlines: Twitter (tokrat) ni brisal objav (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
5315666 (12323) k4vz0024

Večigralstvo za začetnike :]

Oddelek: Igre
1451938 (25274) Tilen

Več podobnih tem