Forum » Loža » Je prenosnik ročna prtljaga?
Je prenosnik ročna prtljaga?
McMallar ::
@Invictus: od kdaj je to? Sem letel julija in so se vedno tezili...
Why can't a programmer tell the difference between Halloween and Christmas?
Because OCT31 = DEC25
Because OCT31 = DEC25
lisaac ::
Stvar s prenosnikom sem že razrešil, zanima me pa kako je s samimi slušalkami..priložim zraven prenosnika ali jih lahko imam v ročni prtljagi?
Letim iz Zagreba v London z British airways
AndrejO ::
Stvar s prenosnikom sem že razrešil, zanima me pa kako je s samimi slušalkami..priložim zraven prenosnika ali jih lahko imam v ročni prtljagi?
Prenosnik in slušalke imaš lahko s seboj v ročni prtljagi.
Sicer pa si poglej seznam prepovedanih predmetov: https://www.britishairways.com/en-gb/in...
Kar ni prepovedano in ne presega omejitev glede dimenzij in teže, je dovoljeno.
iceman3 ::
Živjo
Zanima me ali spada prenosnik pod osebno prtljago, oz. ali moram prenosnik prijaviti ob vstopu na Hrvaško potem pa še v Bosno ob prehodu meje? Ali moram prenosnik prijaviti tudi v Sloveniji da dobim papir da sem ga kupil na ozemlju Unije, da ne bi carina kaj komplicirala ko bom vstopal nazaj v Slovenijo. Imam garancijski list.
Hvala vnaprej za odgovor
Zanima me ali spada prenosnik pod osebno prtljago, oz. ali moram prenosnik prijaviti ob vstopu na Hrvaško potem pa še v Bosno ob prehodu meje? Ali moram prenosnik prijaviti tudi v Sloveniji da dobim papir da sem ga kupil na ozemlju Unije, da ne bi carina kaj komplicirala ko bom vstopal nazaj v Slovenijo. Imam garancijski list.
Hvala vnaprej za odgovor
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ryanair kovček 10kg Check-InOddelek: Loža | 4206 (3763) | kow |
» | prvič na letalo (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 20833 (17028) | nodrim |
» | potovanje z adrio - prtljaga...vprasanje za veterane (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 25089 (22022) | xsum1 |
» | Zavarovanje za tujino (potrebno kaj zrihtat)?Oddelek: Loža | 5448 (4728) | Buldožer |
» | Prtljaga na letalu (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 18363 (16890) | 2x'=2 |