Forum » Konzole » Sestava pcja kot tv box
Sestava pcja kot tv box
stajerckozu ::
Da si popestrim poletje sva se z zeno odlocla da si sama sestaviva nov tv box na varjanto pc matične plošče. Vendar je mali problem da nisem racunalnike sestavljav ze kakih 10 let :D
Torej zelim sestaviti nekaj na varjanro mini pc, z sistemom android in to uporabljati kot tv box.
Sedaj me zanima:
-kako je s kodiranjem daljinca na sistemu android
- naj uporabim Android x86 ali kaksen primeos ali kj podobnega
- kako je z bluetootom in kontrolerjem za igerce
- se mi splaca kupovat graficno ali je dost integrirana (predvsem zaradi emulacije psp)
-je lahko napol odprt al nj zaradi praha mam cist zaprto pa dam luknje za zrak, mislim pa v vsakem primeru dat zravn ventilator
To je to trenutno to kar se tice mojih vprasanj hvala za pomoc
Torej zelim sestaviti nekaj na varjanro mini pc, z sistemom android in to uporabljati kot tv box.
Sedaj me zanima:
-kako je s kodiranjem daljinca na sistemu android
- naj uporabim Android x86 ali kaksen primeos ali kj podobnega
- kako je z bluetootom in kontrolerjem za igerce
- se mi splaca kupovat graficno ali je dost integrirana (predvsem zaradi emulacije psp)
-je lahko napol odprt al nj zaradi praha mam cist zaprto pa dam luknje za zrak, mislim pa v vsakem primeru dat zravn ventilator
To je to trenutno to kar se tice mojih vprasanj hvala za pomoc
tisma13 ::
jaz imam tak pc in je čist dovolj za emulacijo psp in če namestiš launchbox imaš arkadno mašino kot je treba
http://www.bolha.com/racunalnistvo/nami...
http://www.bolha.com/racunalnistvo/nami...
Djuro ::
Jest uporabljam podobno kišto, windows 10, kodi, pa seveda brez daljinca ne gre, je pa prilagojen prav za W10, tako da dodatna konfiguracija ni potrebna.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NVIDIA Shield (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Konzole | 153524 (17853) | ruski76 |
⊘ | Android tv box (strani: 1 2 3 4 … 145 146 147 148 )Oddelek: Zvok in slika | 1141264 (401271) | Mavrik |
» | Kateri android TV box/stick? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 38869 (16982) | dykristy |
» | MiniPC Z3775, Z3735F, ... kaj kupiti (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 29043 (22021) | peko_deko |
» | Najboljši budget komplet za KodiOddelek: Kaj kupiti | 8278 (6202) | Modri dirkač |