Forum » Šport » CEDEVITA OLIMPIJA
CEDEVITA OLIMPIJA
hlače13 ::
NOV ZAČETEK, NOVI TEMELJI.
Klub, za katerega navijam od prvega alley oopa Ariela in Marka danes na novih začetkih, z novimi temelji. Nekateri bodo rekli, da to več ni ta isti klub, za katerega se je polnil Tivoli, drugi bomo dejali, da gre čas naprej!
Bil sEM na uvodnem treningu sezone. Ujel trenutek, dva, intervju s tem in onim pa sledi še v naslednjih videjih.
Ekipa bo kot urca, upajmo da tudi pozitivno okolje. Novinarjev zelo zelo lepo število!
Klub, za katerega navijam od prvega alley oopa Ariela in Marka danes na novih začetkih, z novimi temelji. Nekateri bodo rekli, da to več ni ta isti klub, za katerega se je polnil Tivoli, drugi bomo dejali, da gre čas naprej!
Bil sEM na uvodnem treningu sezone. Ujel trenutek, dva, intervju s tem in onim pa sledi še v naslednjih videjih.
Ekipa bo kot urca, upajmo da tudi pozitivno okolje. Novinarjev zelo zelo lepo število!
Gagarin ::
Manjka center in štirica... Ne vem kako bo tole konkurenčno, upam pa najbolje. Škoda da je Z.Dragič očitno nekaj ornk zameril Olimpiji, da se je raje odločil za Ulm. Pa kakšnega perspektivnega slo mladca še pogrešam (recimo Samar), pa da bi dobil dost minut.
Misliš da ga je Ulm tolk več plačal? Blažič je po moje sedaj dražji od Dragiča na trgu. Lahko pa res da za oba niso imeli.
hlače13 ::
Izredna škoda za Zokija se strinjam, manjko cm pod košem upam da rešijo z borbo, Samar ima pa pogodbo kluba iz prve španske lige! Kmalu bo znano vec.
Sej ni samo Samar. Tudi ne vem kaj v ambiciozni ABA ekipi počneta Zagorac in tudi Mulalič. Pa upam da bo Murič končno kaj več pokazal, meni je, glede na igre pred leti, njegova sedanja igra eno veliko razočaranje.
Smurf ::
Misliš da ga je Ulm tolk več plačal? Blažič je po moje sedaj dražji od Dragiča na trgu. Lahko pa res da za oba niso imeli.
Da, ga je. Blazic je cenejsi kot Dragic. Vsaj tako izjavo je dal Becirovic (da si Dragica niso bili sposobni privosciti).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Smurf ()
No ni nujno, da odgovor SB pomeni, da je Dragić dražji... Sam dvomim, da je po poškodbi in igrah v Trstu vreden več. Seveda lahko da se motim.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Evropsko prvenstvo v košarki 2017 (strani: 1 2 3 4 … 16 17 18 19 )Oddelek: Šport | 165806 (44485) | bambam20 |
» | NBA (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Šport | 204897 (102206) | Samael |
» | Kako dober je res G. Dragić? (strani: 1 2 )Oddelek: Šport | 43282 (39235) | bambam20 |
» | NBA 2k15Oddelek: Igre | 2393 (1909) | Kurzweil |
» | Svetovno prvenstvo v košarki 2014 v Španiji (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Šport | 41788 (34426) | bambam20 |