Forum » Operacijski sistemi » linux za divxe, dvdje
linux za divxe, dvdje
Roman ::
Pred kratkim sem nasel bootable os (linux) namenjen predvajanju divx, real, windows media, mp3, dvd in deluje podobno kot nek box. Movix Zdi se mi ful dobr, ker ne rabis super racunalnika za predvajat. Zanima pa me, ce ma se kdo drug mogoce kaksno drugo distribucijo linuxa, ki je malce bolj userfriendy oz malce "vecjih fontov", da bi si naredil racunalnik, tvout in na televizijo brez monitorja..
lp roman
lp roman
moj_nick ::
Kaj je narobe z navadnim? Lahko ga daš na slabšo mašino in bo še vseeno lepo divxe špilu. Poleg tega se nekje zihr naštela velikost fontov.
Kar se tiče tvouta ti lahko rečem samo RTM (da, tudi sam bom moral). Je pa treba dodat vrstice v /etc/X11/XF86Config - neki nov screen, prek kazga štekarja priklopiš, ker format (pal, ntsc wateva) in tako dalje. Ne bi smel bit prevelik problem
edit: od MoviX2 0.3.0rc1 naprej imaš podporo za nvidia tvout v XF86Config
Kar se tiče tvouta ti lahko rečem samo RTM (da, tudi sam bom moral). Je pa treba dodat vrstice v /etc/X11/XF86Config - neki nov screen, prek kazga štekarja priklopiš, ker format (pal, ntsc wateva) in tako dalje. Ne bi smel bit prevelik problem
edit: od MoviX2 0.3.0rc1 naprej imaš podporo za nvidia tvout v XF86Config
Zgodovina sprememb…
- spremenil: moj_nick ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšel Scribus 1.2Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2709 (2709) | igzebedze |
» | linux installOddelek: Operacijski sistemi | 1753 (1336) | CCfly |
» | Suse 9.0 (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5187 (4473) | moj_nick |
» | Kirurški poseg v XOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2412 (2412) | borchi |
» | Moj Kyro, Linux in Frame bufferOddelek: Operacijski sistemi | 1364 (1201) | trot |