Forum » Mobilne tehnologije » zablokiorani kratki sms
zablokiorani kratki sms
RINA ::
Vsakič ko sem poslal recimo "poraba" na 1919, me je vprašalo, da bo SMS zaračunan. Spodaj je bila kljukica, "ne kaži več tega sporočila" in sem jo kliknil, potem se je takoj odprl še en meni, in sem očitno prehitro nekaj pritisnil in zdaj mi več ne pošilja sporočil na kratke številke. Očitno sem pritisnil, da naj vedno blokira ta sporočila.
Sedaj je pa problem, ker ne najdem kako to odblokirati? Mogoče kdo ve?
Gre se pa za telefon Samsung Galaxy a5 (2017).
Hvala za pomoč
Lp
Sedaj je pa problem, ker ne najdem kako to odblokirati? Mogoče kdo ve?
Gre se pa za telefon Samsung Galaxy a5 (2017).
Hvala za pomoč
Lp
- poskusilo klonirati: RINA ()
donvito ::
Na A3 imam takole:
Ikona Sporočila, klikni, nato nastavitve- blokiraj sporočila- blokirana sporočila in ti pokaže vsa blokirana, nato preklićeš blokado.
Če imaš blokirano številko, pa greš pod blokiranje številk in preklićeš blokado.
Ikona Sporočila, klikni, nato nastavitve- blokiraj sporočila- blokirana sporočila in ti pokaže vsa blokirana, nato preklićeš blokado.
Če imaš blokirano številko, pa greš pod blokiranje številk in preklićeš blokado.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kraja identitete email naslovOddelek: Pomoč in nasveti | 1930 (1228) | zmaugy |
» | Microsoft zasegel domene No-IP (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 18976 (14646) | antonija |
» | Subliminalna sporočila v spamuOddelek: Novice / Varnost | 5001 (4387) | Matevžk |
» | Nov članek: Spam, spam, spamOddelek: Novice / Nova vsebina | 3848 (3848) | Bakunin |