Forum » Mobilne tehnologije » Samsung Galaxy A7 (2018) Hofer akcija
Samsung Galaxy A7 (2018) Hofer akcija
GeForce_RTX ::
Ali je dober telefon? V Hoferju je akcija. Kakšna je kamera v primerjavi z Galaxy S8? Po velikosti je S8 veliko manjši. Samsung Galaxy A7 (2018) v Hoferju ali Galaxy S8 preko eBay?
- spremenil: GeForce_RTX ()
Katerega naj pa kupim za takšno ceno? Pri Xiaomi me moti IPS zaslon. Kupil bi ga v Sloveniji zaradi garancije.
Zgodovina sprememb…
Ne vem, če sploh potrebujem tako drag telefon. Čez 2 leti ga je treba zamenjati zaradi baterije. Za več kot 200 EUR ga ne mislim več kupiti. Ali je Xiaomi Redmi 7 dober? Nizko ločljivost ima. Samsung telefoni do 200 EUR so še slabši in brez AMOLED zaslona.
Zgodovina sprememb…
Na Bolhi sem gledal rabljene Samsung telefone in ni nobenega dobrega. Dragi ali pa z razbitim zaslonom.
Sedaj imam Samsung Galaxy S4 in ne mislim kupiti telefona z nižjo ločljivostjo kot jo ima Galaxy S4.
Mislim, da bom kupil Galaxy S8 preko eBay. Drugače bom samo stran vrgel denar. Imel sem Pocophone F1 in Xiaomi Redmi 5 Plus in sta bila obupna (slab zaslon...).
Sedaj imam Samsung Galaxy S4 in ne mislim kupiti telefona z nižjo ločljivostjo kot jo ima Galaxy S4.
Mislim, da bom kupil Galaxy S8 preko eBay. Drugače bom samo stran vrgel denar. Imel sem Pocophone F1 in Xiaomi Redmi 5 Plus in sta bila obupna (slab zaslon...).
Zgodovina sprememb…
zavajon ::
DeeCoy ::
S4 je pa res že za v pokoj.
Poco ima 400 PPI, ne vem, kako lahko temu rečeš slabo. Je pa res da ni amoled. Če hočeš amoled kupi S8.
Čaki, ti si na Samsung Galaxy S4 in ti je bil Pocophone F1 slab telefon? Kupi si tega usranga samsunga pol... Nevem kaj sprašuješ.. Podatke o ločljivosti kamer maš na googlu, primerjave pa na youtubu..
Če rabiš telefon za telefonirat, potem bo najboljša izbira stara nokia.
Poco ima 400 PPI, ne vem, kako lahko temu rečeš slabo. Je pa res da ni amoled. Če hočeš amoled kupi S8.
Čaki, ti si na Samsung Galaxy S4 in ti je bil Pocophone F1 slab telefon? Kupi si tega usranga samsunga pol... Nevem kaj sprašuješ.. Podatke o ločljivosti kamer maš na googlu, primerjave pa na youtubu..
Če nisi pristaš samsunga, potem nič od tega. Gre za skoraj 2 leti stare modele..
A pred 2 leti se s telefonom še ni dalo telefonirati?
Če rabiš telefon za telefonirat, potem bo najboljša izbira stara nokia.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DeeCoy ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telefon do max. 250 EUR (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 14240 (10913) | toro69 |
» | Nov mobilnik do 300 EUR?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2996 (2107) | louser |
» | Rabljen Samsung Galaxy S6 ali nov Xiaomi?Oddelek: Mobilne tehnologije | 5152 (4409) | klinker |
» | Samsung predstavil Galaxy S8 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Android | 41991 (32120) | Mare2 |