Forum » Igre » A Plague Tale Innocence
A Plague Tale Innocence
Bl4ckSw4n ::
Nekje na 3/4 se začne, za moj okus, preveč drame. Bolje bi bilo, če bi zgodbo zaključili prej. Sam gameplay je skoraj enak tistemu iz enke, z nekaj novostmi. Igra je drugače super in daljša od prvega dela.
oo7 ::
Jaz sem trenutno v 6 poglavju. Igra je dobra grafika , glasba tudi igralnost je dobra. Edino malo mi gre na živce, ko je Amicia sama in se pogovarja sama s sabo in vpije. Kar pa najbolj sovražim pri igrah pa je, ko je lik obrnjen proti monitorju in moraš bežati.
Sem preigral dobra igra ampak vseeno mi je bila prva malo boljša.
Prva igra ni imela toliko drame in niso tako zafantazirali zgodbe kot v prvem delu. Gameplay je napredoval sploh orožarna Amicije v drugem delu.
V glavnem dobra igra super glasba ampak prvi del mi je bil malenkost boljši.
Prva igra ni imela toliko drame in niso tako zafantazirali zgodbe kot v prvem delu. Gameplay je napredoval sploh orožarna Amicije v drugem delu.
V glavnem dobra igra super glasba ampak prvi del mi je bil malenkost boljši.
Izi ::
Kot kaže to ne bo "A Plague Tale 3" ampak gre bolj za nek spin-off v Plague Tale seriji.
Na sliki je Sofija, ki smo jo spoznali v 2. delu. Verjetno bomo igrali v njeni vlogi.
Na sliki je Sofija, ki smo jo spoznali v 2. delu. Verjetno bomo igrali v njeni vlogi.
Gregor459 ::
Resonance: A Plague Tale Legacy - Release Date Trailer kmalu bo za igrati 27 avgust 2026.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Gregor459 ()
Kaj to delajo ?
Igra izide čez 1 tedn ,igra pa že leakana. Menda že na črnem trgu.
Kako jim to uspe ?
Igra izide čez 1 tedn ,igra pa že leakana. Menda že na črnem trgu.
Kako jim to uspe ?
Pravkar končal. Vizualno odlično, vse ostalo pa se mi je zdelo slabše od prejšnjih dveh delov.
Resonance: A Plague Tale Legacy 83% na Opencritics - https://opencritic.com/game/20803/reson...
Predsednik11 ::
Predsednik11 je izjavil:
Pravkar končal. Vizualno odlično, vse ostalo pa se mi je zdelo slabše od prejšnjih dveh delov.
Gameplay je isti ali drugačen kot v prvih dveh ? Zgleda kar drugačna igra.
V glavnem alternira med ugankami in akcijo, kjer imaš na voljo samo par gibov, ki jih potem poljubno verižiš. Skill tree je majhen. Pogrešal sem tiste scene, kjer bežiš proti kameri in te nekaj lovi. Igra se mi je zdela tudi veliko krajša.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Bl4ckSw4n ()
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Ghost of Tsushima (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 31680 (1917) | dronyx |
| » | Lara Croft se vračaOddelek: Novice / Igre | 4435 (2017) | Zmajc |
| » | The Sinking City (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 7399 (2214) | Zmajc |
| » | God of War Ragnarök [God of War 5] (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 61196 (27461) | oo7 |
| » | Manj znane igre (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 48416 (21156) | D3m |