Forum » Konzole » Xbox game pass
Xbox game pass
antireal ::
Zanima me, če nabavim nov xbox one s, ali lahko pri nas nabavim xbox game pass?
Na njihovi uradni strani naj bi bilo prve 3 mesece samo 1$?
Moram ob registraciji konzole označiti da sem iz US?
Hvala
Na njihovi uradni strani naj bi bilo prve 3 mesece samo 1$?
Moram ob registraciji konzole označiti da sem iz US?
Hvala
sfaljk ::
Pozdravljen.
Jaz sem Xbox kupil pred kratkim. Račun sem ustvaril za UK. Plačal za prve tri mesece game pass 1 funt.
Mislim, da se ga da kupiti pri nas. Nekje sem ga videl za 85€. Nekje na netu pa za 74€. Za 1 leto. Če že kupuješ moraš verjetno paziti na regijo. V mojem primeru mora biti kartica europe ali pa worldwide.
Bolj natančno ti povem avgusta. Če se bom odločil za nakup.
Jaz sem Xbox kupil pred kratkim. Račun sem ustvaril za UK. Plačal za prve tri mesece game pass 1 funt.
Mislim, da se ga da kupiti pri nas. Nekje sem ga videl za 85€. Nekje na netu pa za 74€. Za 1 leto. Če že kupuješ moraš verjetno paziti na regijo. V mojem primeru mora biti kartica europe ali pa worldwide.
Bolj natančno ti povem avgusta. Če se bom odločil za nakup.
kitl76 ::
Kupiš ga v xbox trgovini direktno iz xbox-a. Drugače pa cdkeys najcenejša varianta za 1 leto.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kitl76 ()
Ok. Torej nabavim xbox na mimovrste...naredim registracijo da sem iz UK in to je to. Lahko kupim pass za 1funt?
Cool :)
Cool :)
kitl76 ::
Ja sam 1 funt je za 14 dni potem pa plačuješ dalje. Bolj se ti izplača kupiti pass za 1 funt potem ko poteče pa na cdkeys vzemi letno naročnino.
https://www.microsoft.com/en-us/p/xbox-...
Sicer ZDa regija ampak pPiše 1usd za 3 mesece...očitno je neka akcija...
Sicer ZDa regija ampak pPiše 1usd za 3 mesece...očitno je neka akcija...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Xbox One (strani: 1 2 3 4 … 24 25 26 27 )Oddelek: Konzole | 313796 (13801) | filip007 |
» | Xbox One za 150€?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2791 (2235) | mtosev |
» | Nakup Xbox One X ali PS4PRO! (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 18780 (15744) | kevin55 |
» | Ps3 igre akcijeOddelek: Igre | 2345 (1655) | kmetek |
» | Kje se prodaja Gran Turismo 5?Oddelek: Konzole | 2667 (2144) | yayo |