Forum » Zvok in slika » Najboljši nakup zvočne kartice
Najboljši nakup zvočne kartice
dzupan9 ::
Zdravo!
Mene zanima katero zvočno se mi splača kupiti in sicer mam ojačevalec pač 5.1 z optičnim vhodom in bi to rad povezu. Sam zvočna mora imeti optični izhod in mora spustiti dolby digital zvok preko te optične povezave ker sem si sposodil eno terratec 5.1 zvočno kartico z optičnim izhodom in ugotovil da lahko pošlje samo stereo signal preko optike:(
Hvala
Mene zanima katero zvočno se mi splača kupiti in sicer mam ojačevalec pač 5.1 z optičnim vhodom in bi to rad povezu. Sam zvočna mora imeti optični izhod in mora spustiti dolby digital zvok preko te optične povezave ker sem si sposodil eno terratec 5.1 zvočno kartico z optičnim izhodom in ugotovil da lahko pošlje samo stereo signal preko optike:(
Hvala
- zaklenil: Predator ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hišni kino šel k vragu, ostali so mi dobri zvočnikiOddelek: Zvok in slika | 3270 (1981) | St235 |
» | 5.1 zvok iz PCja na hišni kinoOddelek: Zvok in slika | 2774 (2505) | DarwiN |
» | Zvočna kartica z SPDIF za DD in DTSOddelek: Kaj kupiti | 1714 (1644) | m0LN4r |
» | Zvočniki k LCD TV (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 10918 (10193) | T-Majo |
» | Optični kabel in 5.1 zvokOddelek: Zvok in slika | 5069 (4398) | shark_nm |