» »

garancija?

garancija?

Simko ::

Brat ima nov računalnik in mu je crknil CDROM. Finta je, da sma odlepla garancijsko nalepklos kište, saj sma vgradila mrežno kartico....ALi mi g abodo menjali? Bodo težili?
Saj, če CDROM na novo kupiš, maš vsaj eno leto garancije, pa si ga sam vgradiš pa vse.....
LP

aja, še to...CDROM je že nekaj dni nazaj nekaj ružil, kot da bi sosedi vrtali steno :) Samo je pol nehal...pa zdaj ko sem ga ven dal, sem videl, da sploh ni mel jumperja zadaj, ki določa al je master, slave, ... al je lahko zaradi tega crknil. Drugače ga je pa rač. našel kot slave....

alien-w ::

poskusi, najprej odnesi tja celo kisto, potem pa ce bodo tezil pa samo CDrom, pa garancijo od CDroma s sabo nesi. Lahko pa prej se probas jumper dat na master ali slave, toda ce je kar crknil in je prej delal verjetno tudi po tem posegu ne bo deloval.

ABX ::

Uni jumepr tam vzadaj ne igra vloge. Rabi samo v primeru če imaš na istem kablu dve napravi.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

no, saj jumerp tudi ne pomaga :'(

no, pa naj mi vzamejo ta tri leta za celotni sistem...samo na posamezno komponento mora garancija veljati se vedno, ane? hope so.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ulra66 Bios is not installed - kaj naj naredim?

Oddelek: Pomoč in nasveti
361771 (1436) amigo_no1
»

CD-ROM

201352 (1120) 5er-->
»

Disk

121080 (824) sid911
»

Nastavitve za CD