Forum » Zvok in slika » Zrcaljenje namizja v WIN7
Zrcaljenje namizja v WIN7
celjan34 ::
Zdravo
Iščem način/program za WIN, ki bo zrcalil celotno namizje izbranega zaslona - monitorja ali TV. In NE govorim o obračanju(90, 180 in 270 °), temveč o ZRCALJENJU.
Iščem način/program za WIN, ki bo zrcalil celotno namizje izbranega zaslona - monitorja ali TV. In NE govorim o obračanju(90, 180 in 270 °), temveč o ZRCALJENJU.
- spremenil: celjan34 ()
celjan34 ::
Hvala han.
Moral bi napisati, da vse, razen tega
To sem našel že sam, a je problem pri osveževanju FPS sem dal na max. torej 30. Nić bolje. Spremenil sem tudi ročno v registru in nič. To zrcaljenje rabim za gledanje filmov in se ne da gledati, če ne teče gladko. Lahko je tu problem v "preslabem" računalniku.
Če ve kdo za kakšno rešitev, bom zelo vesel.
Moral bi napisati, da vse, razen tega
To sem našel že sam, a je problem pri osveževanju FPS sem dal na max. torej 30. Nić bolje. Spremenil sem tudi ročno v registru in nič. To zrcaljenje rabim za gledanje filmov in se ne da gledati, če ne teče gladko. Lahko je tu problem v "preslabem" računalniku.
Če ve kdo za kakšno rešitev, bom zelo vesel.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [python] project euler problemOddelek: Programiranje | 1276 (828) | Spura |
» | Microsoft Wireless Display AdapterOddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 6251 (4987) | PrimozR |
» | Matematika - teorijaOddelek: Šola | 2073 (1735) | klihk |
» | Kako "leča ve" ... (strani: 1 2 3 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 13228 (10024) | Vajenc |
» | Računalnik z RAID poljem se noče obuditi v življenjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1267 (1201) | ibozic |