Forum » Slo-Tech » Thomas
Thomas
BCSman ::
Pod Thomasovim profilom piše:
Čas zadnje prijave: včeraj ob 23:28:20
Čas zadnje odprte teme: 3. feb 2019 ob 11:58
Čas zadnjega odgovora: 27. mar 2019 ob 08:58
Če pa grem gledat zadnje sporočilo, je to iz avgusta 2011.
Kakšna razlaga?
Čas zadnje prijave: včeraj ob 23:28:20
Čas zadnje odprte teme: 3. feb 2019 ob 11:58
Čas zadnjega odgovora: 27. mar 2019 ob 08:58
Če pa grem gledat zadnje sporočilo, je to iz avgusta 2011.
Kakšna razlaga?
- zaklenil: bluefish ()
BCSman ::
Torej je legenda tega foruma še vedno tukaj med nami. Od javnega govora pa abstinira že 8 let.
Zakaj pa se prijavlja? Čaka na odgovor marčevskega zasebnega sporočila?
Zakaj pa se prijavlja? Čaka na odgovor marčevskega zasebnega sporočila?
Raptor F16 ::
vostok_1 ::
He made his choice.
Ampak ja. S-T se je spremenil v tem času.
Ampak ja. S-T se je spremenil v tem času.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21
It came from the lab.
hendriks ::
Kaj ko bi eden od moderatorjev poslal Thomasu sporočilo in ga vljudno pozval naj zopet sodeluje na forumu? A kdo ve zakaj je takrat pobral šila in kopita?
Ales ::
Ne rabiš moderatorja za to. Če bi rad, da se vrne v debate, mu to enostavno povej. Še ZS očitno bere.
Zakaj je odšel je IMHO nepotrebno razglabljat, obstaja več pogledov na zadevo. Najbolje ne drezati v to.
Zakaj je odšel je IMHO nepotrebno razglabljat, obstaja več pogledov na zadevo. Najbolje ne drezati v to.
Alexius Heristalski ::
Politika gor ali dol, njegove teme so dodana vrednost temu forumu. Različne uganke, izpostavil bi seveda temo Protokol. Malo je takih, ki so toliko skravžljale možgane slo-techovcev.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Alexius Heristalski ()
hendriks ::
Kot rečeno, je vedno dobrodošel kar se mene tiče. Sam things are not what they used to be.
Forum bolj spominja na
Kdo so droni in kdo so ljudje, mislim, da je večini jasno.
Forum bolj spominja na
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Jaz sicer vem zakaj ne sodeluje :) ne bom pa kaj dosti razpredal in od kod mi info.
Debata z določenimi je podobna boju z mlini na veter. Tipu se pač ne ljubi in se je diplomatsko odmaknil v zasebnost opazovalca.
Debata z določenimi je podobna boju z mlini na veter. Tipu se pač ne ljubi in se je diplomatsko odmaknil v zasebnost opazovalca.
perci ::
Očitno nisem večina, ker pojma nimam, kaj bi rad povedal.
Jaz sicer vem zakaj ne sodeluje :) ne bom pa kaj dosti razpredal in od kod mi info.
Ufff, kako konspirativno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: perci ()
Očitno nisem večina, ker pojma nimam, kaj bi rad povedal.
Ufff, kako konspirativno.
You're one of the, lets say, good guys.
Kdo so droni, vedo droni sami.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
kuall ::
odgnal ga je seveda jype, ker je jype levičar, thomas pa desničar, in pol je jype dobival svoje značilne politične žaljive izpade. zamenjajmo thomasa za jypeta.
Jype 2011 ni še bil čisto jype 2019.
Jype 2019 označuje vse po spisku za naciste. Zgolj vprašanje časa, kdaj bi tudi Thomasa klical nazi.
Ironično je, ker noče razumet, da Hitler bi se užalil, če bi ga oklicali za desničarja in velekapitalista.
Bil je po srcu levičar in Marxist. Pa to ni interpretacija zgodovine. Ampak njegovi citati in citati njegovih sodobnikov. Google it, če ste v dvomih. (vam prišparam čas: https://www.independent.co.uk/arts-ente...
Vrjamem pol, da je marsikomu tečno se ukvarjat s KGB subverted useful idiots.
Jype 2019 označuje vse po spisku za naciste. Zgolj vprašanje časa, kdaj bi tudi Thomasa klical nazi.
Ironično je, ker noče razumet, da Hitler bi se užalil, če bi ga oklicali za desničarja in velekapitalista.
Bil je po srcu levičar in Marxist. Pa to ni interpretacija zgodovine. Ampak njegovi citati in citati njegovih sodobnikov. Google it, če ste v dvomih. (vam prišparam čas: https://www.independent.co.uk/arts-ente...
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: vostok_1 ()
odgnal ga je seveda jype, ker je jype levičar, thomas pa desničar, in pol je jype dobival svoje značilne politične žaljive izpade. zamenjajmo thomasa za jypeta.
Ne razumeš :)
Jype 2011 ni še bil čisto jype 2019.
Jype vas potrola za zajtrk. Enostavno vam vrže kost za katero se zakurite.
Potem vam mora jezo mora gasit. Tudi z bencinom, če treba (da prej pogori).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Raptor F16 ()
Ko bi vsaj produktivno trolal.
Zadnje čase so bolj enovrstičnice, kjer se vsaka poved konča z besedo "genocid".
It's really not that fun, ko despite overwhelming evidence, še vedno trdi, da je Hitler bil skrajni desničar.
Zadnje čase so bolj enovrstičnice, kjer se vsaka poved konča z besedo "genocid".
It's really not that fun, ko despite overwhelming evidence, še vedno trdi, da je Hitler bil skrajni desničar.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Ko bi vsaj produktivno trolal.
Namesto, da z upiranjem rineš glavo še globje v pesek ga izzovi matematično
Saj sem ga. Dokazal sem mu, da je hitler, beyond a shadow of a doubt, bil levičarski Marxist.
Kot odgovor dobim nazaj enovrstičnico.
Kot odgovor dobim nazaj enovrstičnico.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
kuall ::
Raptor F16 je izjavil:
Obratno je: jype zlahka dobi fanboye kot si ti, ki ga hvalijo in posnemajo.
v resnici je idiot, ki ta forum spreminja v sranje.
Drgač pa sem si tudi jaz par let samo dopisoval, takrat mi na misel ni prišlo, da bi prišel med to rajo na javni forum, ker bi mi pokvarilo tisto dobro vzdušje, ki ga človek dobi z dopisovanjem z nekim kvalitetnim človekom. ko sem potem prišel nazaj na javni forum po večletnem dopisovanju v ZS sem se samo čudil in zmajeval z glavo, kakšno primitivno okolje ste si tu ustvarili. čist drug svet.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kuall ()
Maximus ::
In tako se tema o Thomasu spremeni v temo o Jypeu brez, da bi Jype napisal eno samo vrstico/črko... ;)
Kdo sedaj tu trola?!? ;)
Kdo sedaj tu trola?!? ;)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Maximus ()
Raptor F16 je izjavil:
Drgač pa sem si tudi jaz par let samo dopisoval, takrat mi na misel ni prišlo, da bi prišel med to rajo na javni forum, ker bi mi pokvarilo tisto dobro vzdušje, ki ga človek dobi z dopisovanjem z nekim kvalitetnim človekom. ko sem potem prišel nazaj na javni forum po večletnem dopisovanju v ZS sem se samo čudil in zmajeval z glavo, kakšno primitivno okolje ste si tu ustvarili. čist drug svet.
No, to be fair, ni to zgolj jypetova krivda. Večinski del je posledica T-800 modelov, ki pustošijo tu gor.
In tako se tema o Thomasu spremeni v temo o Jypeu brez, da bi Jype napisal eno samo vrstico/črko... ;)
Kdo sedaj tu trola?!? ;)
Gre za dva težkokategornika S-Tja, it's inevitable.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: vostok_1 ()
Raptor F16 je izjavil:
Meni je sam fascinantno, kako vas model s tira vrže .
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ZDA želijo uvesti obvezno prepoznavanje obrazov na letališčih za vse, tudi državljane (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 12833 (10389) | jype |
⊘ | Aktivnost na slotechu upada s koncem delavnika (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 13298 (9013) | Timurlenk |
⊘ | Konec Slo-Techa in kje bi "hengali" potem? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 11055 (7808) | BigWhale |
» | Naj Slo-tech člani (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12221 (8477) | innerspace |