» »

Ali lahko še rešim tale telefon?

Ali lahko še rešim tale telefon?

shadeX ::

Torej kot testni telefon uporabljam HTC One M7, sicer še vedno super telefon. Problem, ki ga telefon ima je da se cca 10% desne strani sploh ne odziva na touch. Kar pomeni, da če je telefon npr v portrait načinu in je tipkovnica izvlečena, mi backspace, enter in druge tipke, ki se nahajajo na tistem delu zaslona sploh ne primejo (druge delajo bp).

Druga zadeva je, da mi čisto po naključju začne telefon sam "pritiskat" na touch, kot da bi bil v stiku. To se zgodi po naključju po nekem času.

Ugibam da je problem z matično ampak tudi ugibam kaj bi lahko bil razlog. Telefon je bil velikokrat uporabljen za športne aktivnosti in čeprav je bil v ovitku je mogoče prišel "pot" do njega v notranjost in začeli so se našteti problemi.

Ob predpostavki, da imam prav (torej sol v notranjosti), je kakšna možnost da se ta telefon reši ali je dober samo še za odpadno elektroniko?

Telefon sicer večino časa stoji in v zadnje je še vedno delal normalno. Je pa bil v predalu nekaj mesecev, v tem času se ni uporabljal.
  • spremenil: shadeX ()

hojnikb ::

fuc digitizer, enostavno lahko to resis samo, ce menjas skupaj z ekranom.

vrzi v smeti, ta model ima se druge potencialne hibe in ni vredn casa. To je like what, 50e vredn telefon, ce je brezhibn ?
#brezpodpisa

shadeX ::

cca 50EUR ja, lahko še kaj manj. Sem ga mislil šenkat mami, ker ima še eno bolj staro zadevo. Izgleda da iz tega ne bo nič.

Drugače pa o kakšnih hibah je govora? Ker načeloma sem bil s telefonom zadovoljen (razen tega da je s časom postal prepočasen za moje potrebe).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: shadeX ()

hojnikb ::

pink tint na kameri recimo.
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hojnikb ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ameriška mornarica ne mara na dotik občutljivih zaslonov (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ...
7715586 (11133) Mr.B
»

Znamka Nokia se vrača kot Nokia 6 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Android
7128248 (18480) bambam20
»

Lumia 520 Mnenja,nasveti...

Oddelek: Mobilne tehnologije
4710196 (7911) luxxx7
»

Teleray :-)

Oddelek: Mobilne tehnologije
286540 (3873) Dr_M
»

Nokia se potaplja (strani: 1 2 )