Forum » Loža » (Vaš) najstarejši bug...
(Vaš) najstarejši bug...
MrStein ::
Ker sem pravkar dobil notification za bug (glej spodaj), predlagam temo o najstarejšem še nepopravljenem bugu, ki ste ga ali odkrili, reportirali, bognedaj sami zagrešili. Oziroma: za katere dobivate notification o spremembah, pardon, "spremembah".
https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug....
Eclipse, "Windows Task bar hidden even though "always on top" specified"
letnik 2002
https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug....
Eclipse, "Windows Task bar hidden even though "always on top" specified"
letnik 2002
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Baja ::
sam zagrešil leta 2008, nisem upošteval premika ure, posledično so časi nepravilni ko vnašaš po DST. recimo da je 90% poflikano, za ostalih 10% primerov pa se nihče ne sekira, tako da rewrite odpade :)
Jaz sem ciljal na javno dokumentirane buge, torej link na issue tracking sistem.
Motiti se je človeško.
hojnikb ::
I think the one where filenames starting with a dot are hidden from directory listings, because the code that checks for the . and .. special files doesn't check beyond the first character. I think it dates back to 1970 or so. By the time they noticed, half a dozen people had started using it to create "hidden files", so instead of fixing it, they declared it a feature.
#brezpodpisa
jype ::
Ker se držim open sourca sem buge, ki sem jih reportal, tudi popravil.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: XLapse ()
Comment # 115 on Bug 353804 from Eric Shepherd [:sheppy] at 2020-04-17 22:52:01 CEST
...
(Side note: it's a little bit fun to note this has had patches submitted over ten years now and still is open) ?
...
(Side note: it's a little bit fun to note this has had patches submitted over ten years now and still is open) ?
Motiti se je človeško.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Violation of Privacy by DURSOddelek: Loža | 4118 (2982) | Bankey |
» | Nov članek: "All your firmware are belong to us" (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Nova vsebina | 16851 (13691) | arrigo |
» | Linus (zopet) strelja bučeOddelek: Informacijska varnost | 3779 (2911) | denial |
» | PCOddelek: Loža | 1733 (1356) | Gapi |
» | ATI8500 vs. GF3Ti200 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 10072 (6993) | VASkO |