Forum » Loža » Tattoo v Ljubljani
Tattoo v Ljubljani
Filip8 ::
Pozdravljeni, mogoče mi zna kdo od vas pomagat, že pol leta se odločam, da se naročim za tetovirat.. na rebra (vem da boli), velik tatu, ocenjen na nekje 8-10 ur dela. ne vem še če samo silhueta ali z nekaj detajli. drevo bo. v glavnem težava se mi pojavi, ko se odločam med artisti, teh je malo morje, ker študiram v LJ, bi mi blo najboljše zaradi več obiskov kar tukaj. Mi zna kdo predlagat nekoga k za dobro cena naredi dober izdelek? pa da ne bom čakal tko eno leto. Hvala
McClane ::
To ni tako enostavno, vsak ima svoj slog in odločiš se za tistega ki ti bolj odgovarja. Eni rišejo stilizirane zadeve, drugi realizem, tretji samo simbole ipd.. Niso vsi univerzalci. Preglej na FBju ali pa Instagramu njihove strani kjer objavljajo svoja dela in se nato odloči. Itak greš potem tja na pogovor da poveš kaj si želiš in takoj vidiš ali ste kompatibilni.
Čakalna doba je vedno, ampak glede na to da boš to imel na sebi celo življenje je vredno počakati tistih par mesecev, če je zato tattoo tak kot si ga želiš.
Osebno mi ga je delala Tina iz Red Cat studia in sem absolutno zadovoljen, med boljšimi pa imaš še Laibachink Deana pa kak Brown/Black tattoo studio ipd..
Čakalna doba je vedno, ampak glede na to da boš to imel na sebi celo življenje je vredno počakati tistih par mesecev, če je zato tattoo tak kot si ga želiš.
Osebno mi ga je delala Tina iz Red Cat studia in sem absolutno zadovoljen, med boljšimi pa imaš še Laibachink Deana pa kak Brown/Black tattoo studio ipd..
\"You want us to build WHAT??\" - Ancient Chinese Wall Engineer
Kayzon ::
Moje osebno mnenje je da si ne delaj tatuja,ker je ena velika neumnost vse skupaj. Ne bos izpadel nic bolj poseben s tem ko si bos dal drevo na kozo.. Sam imam half sleeve ze stiri leta in iskreno zadnje leto razmisljam da bi si ga odstranil. Prej je bilo to nekaj posebnega saj ga ni imelo veliko ljudi,zgolj razbojniki,mornarji ter kriminalci. Pa se par tisoce let nazaj bojevniki.. Zdej pa vidis to na vsakem drugem kekcu ki se ne najde pa misli da bo zaradi tega bolj izstopal.
Overall, potrata denarja,casa ter zdrave koze.
SuperKripto ::
Moje osebno mnenje je da si ne delaj tatuja,ker je ena velika neumnost vse skupaj. Ne bos izpadel nic bolj poseben s tem ko si bos dal drevo na kozo.. Sam imam half sleeve ze stiri leta in iskreno zadnje leto razmisljam da bi si ga odstranil. Prej je bilo to nekaj posebnega saj ga ni imelo veliko ljudi,zgolj razbojniki,mornarji ter kriminalci. Pa se par tisoce let nazaj bojevniki.. Zdej pa vidis to na vsakem drugem kekcu ki se ne najde pa misli da bo zaradi tega bolj izstopal.
Tatoo so nekoc tetovirali samo visoko cenjeni menihi ali vraci. Verjeli so (se zmeraj) da tatoo postane ziv, ker zacne kri teci skozi tattoo in simbol ozivi. Zato je bilo zelo pomembno kater simbol si tetoviras in s kaksno energijo se ga tetovira. Zato so tetovirali ljudje z dobro pozitivno energijo. Danes pa lahko tetovira vsak odpadnik, ki poslusa agresivno glasbo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: SuperKripto ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | komu po tattooOddelek: Loža | 5320 (746) | Scaramouche |
» | Piercingi,uhani, itd.. (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10681 (9071) | Gagatronix |
» | TattooOddelek: Loža | 21171 (1596) | kr3ten |
» | tetoviranjeOddelek: Loža | 5700 (4220) | A.J. |
» | TetovažeOddelek: Loža | 5599 (5210) | BigWhale |