» »

Tattoo v Ljubljani

Tattoo v Ljubljani

Filip8 ::

Pozdravljeni, mogoče mi zna kdo od vas pomagat, že pol leta se odločam, da se naročim za tetovirat.. na rebra (vem da boli), velik tatu, ocenjen na nekje 8-10 ur dela. ne vem še če samo silhueta ali z nekaj detajli. drevo bo. v glavnem težava se mi pojavi, ko se odločam med artisti, teh je malo morje, ker študiram v LJ, bi mi blo najboljše zaradi več obiskov kar tukaj. Mi zna kdo predlagat nekoga k za dobro cena naredi dober izdelek? pa da ne bom čakal tko eno leto. Hvala
i7-6700k, asus strix gtx 1070, Crucial 2133 ddr4 16gb,
Samsung EVO 850 250gb, 650w
elitebook 2570p, i5-3380m, ssd 120gb

Filip8 ::

nihče?
i7-6700k, asus strix gtx 1070, Crucial 2133 ddr4 16gb,
Samsung EVO 850 250gb, 650w
elitebook 2570p, i5-3380m, ssd 120gb

McClane ::

To ni tako enostavno, vsak ima svoj slog in odločiš se za tistega ki ti bolj odgovarja. Eni rišejo stilizirane zadeve, drugi realizem, tretji samo simbole ipd.. Niso vsi univerzalci. Preglej na FBju ali pa Instagramu njihove strani kjer objavljajo svoja dela in se nato odloči. Itak greš potem tja na pogovor da poveš kaj si želiš in takoj vidiš ali ste kompatibilni.

Čakalna doba je vedno, ampak glede na to da boš to imel na sebi celo življenje je vredno počakati tistih par mesecev, če je zato tattoo tak kot si ga želiš.

Osebno mi ga je delala Tina iz Red Cat studia in sem absolutno zadovoljen, med boljšimi pa imaš še Laibachink Deana pa kak Brown/Black tattoo studio ipd..
\"You want us to build WHAT??\" - Ancient Chinese Wall Engineer

Kayzon ::

Moje osebno mnenje je da si ne delaj tatuja,ker je ena velika neumnost vse skupaj. Ne bos izpadel nic bolj poseben s tem ko si bos dal drevo na kozo.. Sam imam half sleeve ze stiri leta in iskreno zadnje leto razmisljam da bi si ga odstranil. Prej je bilo to nekaj posebnega saj ga ni imelo veliko ljudi,zgolj razbojniki,mornarji ter kriminalci. Pa se par tisoce let nazaj bojevniki.. Zdej pa vidis to na vsakem drugem kekcu ki se ne najde pa misli da bo zaradi tega bolj izstopal.

Overall, potrata denarja,casa ter zdrave koze.

sivistol ::

zeeraw tattoo poglej na ig