Forum » Pomoč in nasveti » Neznani programi ?
Neznani programi ?
Heisenberg ::
torej ko zazenem PC se mi zazenejo teli programcki:
DLLHOST.EXE
ALG.EXE
DEVLDR32.EXE
SVCHOST.EXE
in totalka zabasejo internet povezavo !!?!?! sem gledal v RegEditu pa jih ni pod Run ali Run once.
dokler jih ne ugasnem s Task Managerjem mi preprosto net povezava ne vlece vec kot 1 kbps oz. se veliko manj.
Kaj bi to bilo ????????
zdi se mi pa da se mi to dogaja od kar sem hotel Updatat winze zaradi wirusov, ki se mnozijo zadnje case. Samo jaz sem dal pac kmpleten update razen SP1, ki mi sistem preprosto sesuje... imam pa original Windowse XP
hvala za pomoc oz. nasvete.
DLLHOST.EXE
ALG.EXE
DEVLDR32.EXE
SVCHOST.EXE
in totalka zabasejo internet povezavo !!?!?! sem gledal v RegEditu pa jih ni pod Run ali Run once.
dokler jih ne ugasnem s Task Managerjem mi preprosto net povezava ne vlece vec kot 1 kbps oz. se veliko manj.
Kaj bi to bilo ????????
zdi se mi pa da se mi to dogaja od kar sem hotel Updatat winze zaradi wirusov, ki se mnozijo zadnje case. Samo jaz sem dal pac kmpleten update razen SP1, ki mi sistem preprosto sesuje... imam pa original Windowse XP
hvala za pomoc oz. nasvete.
GRGO ::
spoštovani kolega, mislm da maš gor virus k se mu reče w32.welchia.worm in ga lahko odstraniš. na microsoftovi strani maš removal tool
lp
lp
Damjan Jagar ::
Trije od naštetih "programov" so sistemski procesi, ki jih Windows potrebujejo za svoje normalno delovanje.
Za kaj so potrebni ti programi/procesi si lahko prebereš v tabelah spodaj na tej strani.
Mislim pa da bi morali biti ti procesi zapisani z malimi črkami. V nasprotnem primeru gre res lahko za virus.
Za kaj so potrebni ti programi/procesi si lahko prebereš v tabelah spodaj na tej strani.
Mislim pa da bi morali biti ti procesi zapisani z malimi črkami. V nasprotnem primeru gre res lahko za virus.
http://jagar.si
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Damjan Jagar ()
GRGO ::
Ni pene, jst sm ga tud dubu, sam da sm sploh ugotovu zakva se gre sm mogu formatirat ceu disk in tako naprej...
LP
LP
ulcir ::
Jaz mam tudi samo tote 4 svchost.exe v task managerju, pa sn ze probo z nekaj removal tooli pa mi sploh nic ne najde. Mihhec si ga uspel odpravit?
bastadu ::
KLIK!
Svchost.exe is a generic host process name for services that are run from dynamic-link libraries (DLLs)...
... There can be multiple instances of Svchost.exe running at the same time
Svchost.exe is a generic host process name for services that are run from dynamic-link libraries (DLLs)...
... There can be multiple instances of Svchost.exe running at the same time
mihhec ::
Sam neki je zanimiv sem jest izklaplu te svchost.exe pa sm jih odstranu 2 pa sm tatretga pa je dal da se bo sistem ugasno cez 40s se mi zdi in je odsteval pa se je ogasnu pa sm ga przgau pa dela normalno naprej.
Heisenberg ::
sej SVCHOST je normalno da lavfa, samo jaz sem ga izklopil skupaj z nastetimi programi tako da sem mislil da je v sklopu virusa......
no v glavnem jaz sem pred enim tednom nalozil na novo sistem XP in uporabljal sem samo net in dostop do emaila preko web vmesnika a nisem nic DLjal razen WIN update.....
no glejga hudica, pa grem danes skenirati PC z novim Pc Cillin 2003 in mi najde 72 !!!!! virusov !!!!!!
ce to ni mal prevec
no v glavnem jaz sem pred enim tednom nalozil na novo sistem XP in uporabljal sem samo net in dostop do emaila preko web vmesnika a nisem nic DLjal razen WIN update.....
no glejga hudica, pa grem danes skenirati PC z novim Pc Cillin 2003 in mi najde 72 !!!!! virusov !!!!!!
ce to ni mal prevec
ulcir ::
Po moje more bit neki črv, ker če greš ta svchost.exe izklapljat se ti pojavi isto okno za reset kot pri blaster črvu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | svchost.exeOddelek: Programska oprema | 4471 (4290) | ABX |
» | [ Windows XP ] svchostOddelek: Operacijski sistemi | 3473 (1848) | OmegaBlue |
» | svchost.exeOddelek: Pomoč in nasveti | 3581 (2605) | Mr.B |
» | svxhost.exe in systemOddelek: Pomoč in nasveti | 2262 (2053) | Tugo |
» | Nenehno sesuvanje svchost.exe?!Oddelek: Operacijski sistemi | 1634 (1288) | LordWorm |