Forum » Na cesti » S TRONIC VS MULTITRONIC
S TRONIC VS MULTITRONIC
Temo vidijo: vsi
matjazluka ::
Na pomoč!
Kupujem AUDI C7, sem že izbral ročni menjalnik ker vsi tako žalostno omenjajo,
kako podvržen okvaram je AUDI MULTITRONIC ( CVT ). Sedaj pa sem našel informacije, da naj bi v enake avtomobile
vgrajevali menda bistveno boljši S TRONIC ( dve sklopki ).
Rezerviran imam ta avto z ročnim menjalnikom:
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id...
Sedaj pa se je pojavil ta:
Manj kilometrov ter avtomatik, ki si ga želim.
Pa ne vem ne jaz ne trgovec, ali je multitronic ali s tronic. Ne morem pa na testno vožnjo, ker sem 100km stran.
Seveda preden ga bom kupil ga bom preveril, pač ker imam prvega rezerviranega preden prosim trgovca za zamenjavo
bi rad vedel, ker multitronic res menda vsem crkne... Bi pa avto imel nekaj naslednjih let.
Torej ali lahko po fotografijah ugotovimo, ali je s tronic ali multitronic ter kakšna vaša izkušnja...
Kupujem AUDI C7, sem že izbral ročni menjalnik ker vsi tako žalostno omenjajo,
kako podvržen okvaram je AUDI MULTITRONIC ( CVT ). Sedaj pa sem našel informacije, da naj bi v enake avtomobile
vgrajevali menda bistveno boljši S TRONIC ( dve sklopki ).
Rezerviran imam ta avto z ročnim menjalnikom:
Sedaj pa se je pojavil ta:
Manj kilometrov ter avtomatik, ki si ga želim.
Pa ne vem ne jaz ne trgovec, ali je multitronic ali s tronic. Ne morem pa na testno vožnjo, ker sem 100km stran.
Seveda preden ga bom kupil ga bom preveril, pač ker imam prvega rezerviranega preden prosim trgovca za zamenjavo
bi rad vedel, ker multitronic res menda vsem crkne... Bi pa avto imel nekaj naslednjih let.
Torej ali lahko po fotografijah ugotovimo, ali je s tronic ali multitronic ter kakšna vaša izkušnja...
hojnikb ::
sodec po wikipediji, so ti letniki z 2.0 sam z cvt varjanto (torej multitronic)
verjetno pa ni odvec omenit, da avta ne kupit pr teh nategatorjih..
verjetno pa ni odvec omenit, da avta ne kupit pr teh nategatorjih..
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
Ma ni reklama, sam zmeden korošc :)
Ma za te brate mi vsi pravijo, sam ta sivi k sem ga gledal je lep... Pač oprema bolj poden.
Zato se pa sedaj sekiram, ko se je pojavil ta črn, ki je za jurja več z 70 tkm manj, pa opreme več...
Sam se bojim multitronic-a k vrag...
Ma za te brate mi vsi pravijo, sam ta sivi k sem ga gledal je lep... Pač oprema bolj poden.
Zato se pa sedaj sekiram, ko se je pojavil ta črn, ki je za jurja več z 70 tkm manj, pa opreme več...
Sam se bojim multitronic-a k vrag...
profii ::
Tak avto brez xenona?
Rabljenega definitivno ročnega.
Rabljenega definitivno ročnega.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: profii ()
Res nima xenon :(
Pa to mi boste pomagali z nekimi kitajskimi LED žarnicami ali pa HID XENON kitom rešiti ;)
Pa to mi boste pomagali z nekimi kitajskimi LED žarnicami ali pa HID XENON kitom rešiti ;)
prosim, sam tega ne dajat not. Thank you, every driver on the road.
realno za taksen dnar nebo kej pametnega. dvigni budget ali znizaj razred. A4, 3er bo za tak budget bolsi, pa z 2.0 traktorjom nebo glih polz.
realno za taksen dnar nebo kej pametnega. dvigni budget ali znizaj razred. A4, 3er bo za tak budget bolsi, pa z 2.0 traktorjom nebo glih polz.
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
Konji mene ne ganejo, sem eden tistih ki jih vi potem prehitevate ;)
Sedež nazaj, glasba, klima gor pa lepo u izi. Pa 5l na 100km :)
Sej bi mel 3.0 sam to moraš potem servisirati, registrirati, tankati... Ne rabim, razumem pa da ni primerjave.
3ke propelerji pa štirice so lepi a nam pa majhni, ker nas je veliko krat pet v vozilu ;)
OK, torej sivega. Multitronic odpade, pravite da ni pametno...
Sedež nazaj, glasba, klima gor pa lepo u izi. Pa 5l na 100km :)
Sej bi mel 3.0 sam to moraš potem servisirati, registrirati, tankati... Ne rabim, razumem pa da ni primerjave.
3ke propelerji pa štirice so lepi a nam pa majhni, ker nas je veliko krat pet v vozilu ;)
OK, torej sivega. Multitronic odpade, pravite da ni pametno...
5 ljudi kamot pelas v avtu klase 3er, a4, passat.. razn seveda ce so na mcdonalds dieti, pol mas tko tut tezave v a6...
tak avto verjetno kupis za komfort... k temu spada tut posten motor.
tak avto verjetno kupis za komfort... k temu spada tut posten motor.
#brezpodpisa
tony1 ::
a) Če sta oba CVt menjalnika ali ne, obvezno pejt avto peljat vsaj pol ure pred nakupom. CVT menjalnik je hitro (še posebej na malo manjših motorjih) živa groza. Razen, če je Audi tu kaj hudega spedenal...
b) Nobenega avta ne kupi brez testne vožnje prej.
c) Ne kupuj avta od prodajalca, ki ne zna povedati, če je avto CVT ali DSG.
d) Avto pred nakupom obvezno pelji k svojemu serviserju, pa tudi če je 100 km stran, vseeno se izplača.
d) Avto pred nakupom obvezno pelji k svojemu serviserju, pa tudi če je 100 km stran, vseeno se izplača.
Mavrik ::
e) Ne poslušaj najstnikov, ki ti nabijajo in prdijo o 3.0 motorjih. Še posebej če niso nikoli morali plačati stroškov ali uspeli peljati tak avto.
The truth is rarely pure and never simple.
ziga1990 ::
a) Če sta oba CVt menjalnika ali ne, obvezno pejt avto peljat vsaj pol ure pred nakupom. CVT menjalnik je hitro (še posebej na malo manjših motorjih) živa groza. Razen, če je Audi tu kaj hudega spedenal...
nebo držalo oz mogoče na dirkališču
Ryzen 1700, 16gb RAM, GTX1070, NH-D15, Bequiet Darkbase pro 900
Veron ::
prva težava: Keko oz. K&F, zanimivo da si našel slo-tech spraševat o tem, nisi pa naredil osnovne domače naloge in malo pobrskal po netu kakšne izkušnje imajo ljudje s tem "dilerjem"
tony1 ::
prva težava: Keko oz. K&F, zanimivo da si našel slo-tech spraševat o tem, nisi pa naredil osnovne domače naloge in malo pobrskal po netu kakšne izkušnje imajo ljudje s tem "dilerjem"
O, jezus, in oba oglasa sta njihova.
OP, Celjskih dilerjev vseh vrst in sort se na daleč izogni. Zato pa ne znajo povedati (ali pa nočejo, kar je enako slabo) ali ima avto DSG ali CVT. Preprosto pozabi, da je oglas na netu.
sicer pa tud te info (glede menjalnika) ni težko najdt Audi A6 @ Wikipedia
in na testna vožnja ti takoj pove ali je tiptronic (torque converter) ali s-tronic (dvojna sklopka)
in na testna vožnja ti takoj pove ali je tiptronic (torque converter) ali s-tronic (dvojna sklopka)
^^še prej pa pogruntaš če je Multitronic
logiman ::
hahah, rajše nimam a6, kot da ga vzamem s takšno revno opremo, sramota za avto takšnega cenovnega razreda da nima xenonk in drugo kot drugo, se izogni A&F, avtocenter Mariborska, Keko, Šargi in ne vem kaj vse še imajo, ker gre za eno družino iz Celja. Gre za največje "poštenjake" v celjski regiji. Samo poguglaj malo in si boš premislil da bi kaj vzel pri njih. Tudi do 200k zbiti kilometri, ponarejene servisne knjige, ni da ni.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: logiman ()
nekaterim je dovolj "revna" oprema. To je stvar vsakega posameznika. Naj se sam odloči ali rabi ali ne, ali mu je avto brez xenon všeč itd.
Če si aro že dal, jo raje kar pozabi. Tipo ti je sigurno ne bo vrnil. Ampak tudi v tem primeru boš imel manjšo izgubo kot če avto vseeno vzameš, ker boš še 5x aro spušil na popravilih, ki bodo potreba (marsikaj znajo prikriti - beri forume)
Če si aro že dal, jo raje kar pozabi. Tipo ti je sigurno ne bo vrnil. Ampak tudi v tem primeru boš imel manjšo izgubo kot če avto vseeno vzameš, ker boš še 5x aro spušil na popravilih, ki bodo potreba (marsikaj znajo prikriti - beri forume)
Cveto ::
Tukaj ni problem oprema, če se nekomu ne gre za recimo ksenon ali kakšen drug "bonbonček", lahko tak avto dobi opazno ceneje kot primerljivega z vso to opremo. Svaku je recimo "uspelo" kupiti Mercedes C brez tempomata (tudi brez ksenona), česar niti ni opazil (in ga moti), avto je bil zato res ugoden (star manj kot dve leti, kupljen z Junge Sterne tovarniško garancijo je bil avto cca 16.000 - cena novega takega pa je bila 40 jurjev). Tako da, če se voziš samo podnevi in te slabši izgled ne moti, kar kupi. Lahko pa še malo spustiš kriterije in vzameš Škodo Superb, seveda v boljšem stanju.
Mi je pa zelo problematičen prodajalec. Sam se raje vozim z kolesom, kot da grem tja po avto. Nasploh velja to za "omrežno skupino 03", še posebej pa za tisti del okoli Teharij. Še v mlajših letih sem se parkrat peljal zastonj gor, avti sklumpani in za silo popravljeni, km zelo sumljivi prodajaci pa očitni "mutibariči". Kakor slišim je še vse tako, kot je bilo.
Mi je pa zelo problematičen prodajalec. Sam se raje vozim z kolesom, kot da grem tja po avto. Nasploh velja to za "omrežno skupino 03", še posebej pa za tisti del okoli Teharij. Še v mlajših letih sem se parkrat peljal zastonj gor, avti sklumpani in za silo popravljeni, km zelo sumljivi prodajaci pa očitni "mutibariči". Kakor slišim je še vse tako, kot je bilo.
https://med.over.net/forum5/viewtopic.p...
https://www.bmwslo.com/topic/28313-%C5%...
https://novice.svet24.si/clanek/novice/...
https://www.avtomobilizem.com/forum/vie...
Do tega pride predvsem zato, ker bi imeli ljudje ne vem kakšne "makine" za drobiž. In ti trgovci to ponudijo. Avti pač so kakršni so, večinoma z vsaj nekaj orenk težavami, pred hišo pa vseeno zgledajo dobro.
Sicer pa, pojdite si na mobile.de pogledat nemške cene rabljenih avtov. Če je v kolikot toliko normalnem stanju, je cena podobna kot pri nas in takega avta se dilerju ne splača vozit (da zaslužimo mrda 100-200 eur na avto). Ne, njemu se splača pobrati čimvečji "klump" in ga na hitro dovolj porihtati, da gre pri nas v promet.
https://www.bmwslo.com/topic/28313-%C5%...
https://novice.svet24.si/clanek/novice/...
https://www.avtomobilizem.com/forum/vie...
Do tega pride predvsem zato, ker bi imeli ljudje ne vem kakšne "makine" za drobiž. In ti trgovci to ponudijo. Avti pač so kakršni so, večinoma z vsaj nekaj orenk težavami, pred hišo pa vseeno zgledajo dobro.
Sicer pa, pojdite si na mobile.de pogledat nemške cene rabljenih avtov. Če je v kolikot toliko normalnem stanju, je cena podobna kot pri nas in takega avta se dilerju ne splača vozit (da zaslužimo mrda 100-200 eur na avto). Ne, njemu se splača pobrati čimvečji "klump" in ga na hitro dovolj porihtati, da gre pri nas v promet.
fishstick ::
A ni to ista trgovina, katera je bila cca 6 mesecev nazaj na netu da so sestavili BMW x6 ?
Sej zakaj pa dilerčkem uspeva?
ker ljudje hočjo voziti znamke tipa BMW,Audi,... in lovijo najbolj poceni avte neglede koliko je sumljivo vse skupaj.
ker ljudje hočjo voziti znamke tipa BMW,Audi,... in lovijo najbolj poceni avte neglede koliko je sumljivo vse skupaj.
Sem šel malo pogledat "asortiman" parih trgovcev iz tistega konca: skoraj izključno gre za BMW, Audi, Vw, nekaj Mercedesov in morda kak Volvo.
Itak.
Itak.
Ma lejte, jaz kupujem avto, boli me za dilerja...
Kupil ročni menjalnik, 2011 2.0 tdi do l.15 so menda samo multitronic kar pa nočem.
Avto preverjen na servisu, na avtolog, avtodnk, carfax, govoril z pr3jšnjim lastnikom, premerili lak. Km štimajo, bom pa preventivno glede na km kar naredil velik servis. Avto mi je u nulo, oprema zame čisto OK... Pa 2.0 je zakon. 6l poraba pa 400€ zavarovanje s krajo vred.
Pač vsak po svoje. Jaz ne bi dal 5k več za avto, da bi bil 1. lastnik pa 100k gor pisalo.
Kupil ročni menjalnik, 2011 2.0 tdi do l.15 so menda samo multitronic kar pa nočem.
Avto preverjen na servisu, na avtolog, avtodnk, carfax, govoril z pr3jšnjim lastnikom, premerili lak. Km štimajo, bom pa preventivno glede na km kar naredil velik servis. Avto mi je u nulo, oprema zame čisto OK... Pa 2.0 je zakon. 6l poraba pa 400€ zavarovanje s krajo vred.
Pač vsak po svoje. Jaz ne bi dal 5k več za avto, da bi bil 1. lastnik pa 100k gor pisalo.
Gambino ::
matjazluka je izjavil:
Sej boš dal k bo mašina zaribala al pa menjalnik, oz bodo skos same težave, ker ima realni avto za 100k do 200kkm več :)
profii ::
matjazluka je izjavil:
Očitno je oprema čisto OK, glede na to da v sosednji temi sprašuješ kako dodati led luči :)
Machete ::
Odvisno od retail cene. Se pa strinjam da OP kupuje velike težave in zelo slab avto. a6 rabi 3.0 250 dizlaša in automatik. To je čista poezija.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
mahoni ::
matjazluka je izjavil:
To kar ti kupujes ni avto. Je strosek na 4 kolesih. Mi ti svetujemo ti pa seveda naredi tisto kar ti pase. Ne gre se zato, da pise na stevcu 100k in tudi kilometri 250k so popolnoma vredu, ampak glede na dilercka je to zelo zelo vprasljivo, ker moras se vprasati katera vrsta ljudi kupuje taksen avtomobil. Najbrz ne, da bi se vozil 5km v sluzbo, temvec da se vozi udobn in varno po 1000km in vec naenkrat.
Utk ::
Svaku je recimo "uspelo" kupiti Mercedes C brez tempomata (tudi brez ksenona), česar niti ni opazil (in ga moti), avto je bil zato res ugoden (star manj kot dve leti, kupljen z Junge Sterne tovarniško garancijo je bil avto cca 16.000 - cena novega takega pa je bila 40 jurjev).
Je, 25 pa res.
Morda nisem bil dovolj jasen: avto je imel nekaj druge opreme (navigacija itd...) in zraven je bila tudi tovarniška specifikacija opreme in cela novega vozila (ker je avto kupil prav pri mercedesu, kot njihovo službeno vozilo).
Cena novega C200CDI je sicer v nemčiji trenutno 38.960,60 eur, pa gre to za avto brez kovinske barve (928eur), z navadnimi kolesi, halogenskimi žarometi, ročnim menjalnikom in blagom v notranjosti.
Cena novega C200CDI je sicer v nemčiji trenutno 38.960,60 eur, pa gre to za avto brez kovinske barve (928eur), z navadnimi kolesi, halogenskimi žarometi, ročnim menjalnikom in blagom v notranjosti.
Odvisno od retail cene. Se pa strinjam da OP kupuje velike težave in zelo slab avto. a6 rabi 3.0 250 dizlaša in automatik. To je čista poezija.
Se strinjam, ker ta 2.0 170km ni nic za tak tezek avto. In se rocni menjalnik, v takem avtu ne hvala. Tudi poraba je manjsa na teh novejsih avtomatikih in tudi sama voznja bolj udobna. Ampak kakor za koga, sam osebno rajse nimam a6 kot pa 2.0 rocni in taksna revna oprema, rajse vzamem a4 3.0 avtomatik z boljso opremo.
but but but, vse kar je vec kot 2.0 je ocitno bogokletstvo na tem forumu in samo za teen racerje
ubistvo se poraja vprasanje zakaj sploh sprasujes na forumu, ce si ze pred tem prisel odlocen, kaj bos vzel :)
matjazluka je izjavil:
ubistvo se poraja vprasanje zakaj sploh sprasujes na forumu, ce si ze pred tem prisel odlocen, kaj bos vzel :)
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
Jooj, zakaj ste tako negativno nastrojeni proti vsem...
Prvo avto z 2.0 tdi in 177 KM zame še zdaleč ni podhranjen. Težek je 1705 kg, kar je enako kot passat, pa
pol Slovenije vozi ne samo 2.0 140 KM ampak celo 1.6 tdi.
Tu pa očitno na forumu imate vsi rakete z 3.0 ali več motorji in 250 KM dalje, pa vsi avti imajo usnje,
pa panorame pa radarske tempomate pa head up display. Aja, pa vse te rakete so od prvih lasnikov z 100tkm...
Super za vas. Jaz sem pa vesel pa ponosen na moj mlinček z preko 200tkm, pa analogno klimo, pa še teh 12k sem težko skup spravil.
Pa sedaj raziskujem, da ga bom izboljšal z kitajskimi LED žarnicami
Pa da Vas potem ne vidim v KIA al pa da odprem prometno pa not VBS leasing piše
Pa še enkrat poudarim ( sicer ne vem zakaj ), da sem avto preveril na A2S, da štima po AVTOLOG, pa avtodna
tudi ni našel kaj presenetljivega. Barvo premeriti ni težava, velik servis opravim pa gas...
Pa še da zaključim glede na temo - ta drugi je bil multitronic, kar pa nočem. V mojem kraju poznam dva, ko sta
ta super menjalnika zacvetela. Eden je A6 popravil z original obnovljenim menjalnikom za 5000€, drugi pa A4 prodal za dele,
ker rabljenih menjalnikov ni ( ali pa so dvomljivega porekla ), popravilo pa astronomsko.
Po mojih poizvedbah so S TRONIC vgrajevali v 3.0 tdi prej, v 2.0 tdi pa so zamenjali multitronic za s tronic nekje okoli 2015.
Prej 2.0 tdi S TRONIC ni obstajal.
Prvo avto z 2.0 tdi in 177 KM zame še zdaleč ni podhranjen. Težek je 1705 kg, kar je enako kot passat, pa
Tu pa očitno na forumu imate vsi rakete z 3.0 ali več motorji in 250 KM dalje, pa vsi avti imajo usnje,
pa panorame pa radarske tempomate pa head up display. Aja, pa vse te rakete so od prvih lasnikov z 100tkm...
Super za vas. Jaz sem pa vesel pa ponosen na moj mlinček z preko 200tkm, pa analogno klimo, pa še teh 12k sem težko skup spravil.
Pa sedaj raziskujem, da ga bom izboljšal z kitajskimi LED žarnicami
Pa da Vas potem ne vidim v KIA al pa da odprem prometno pa not VBS leasing piše
Pa še enkrat poudarim ( sicer ne vem zakaj ), da sem avto preveril na A2S, da štima po AVTOLOG, pa avtodna
tudi ni našel kaj presenetljivega. Barvo premeriti ni težava, velik servis opravim pa gas...
Pa še da zaključim glede na temo - ta drugi je bil multitronic, kar pa nočem. V mojem kraju poznam dva, ko sta
ta super menjalnika zacvetela. Eden je A6 popravil z original obnovljenim menjalnikom za 5000€, drugi pa A4 prodal za dele,
ker rabljenih menjalnikov ni ( ali pa so dvomljivega porekla ), popravilo pa astronomsko.
Po mojih poizvedbah so S TRONIC vgrajevali v 3.0 tdi prej, v 2.0 tdi pa so zamenjali multitronic za s tronic nekje okoli 2015.
ogromno slovenije se vedno vozi 1.2 8V (clio mk2) tako da nwm kaj hoces s tem povedat...
pa še teh 12k sem težko skup spravil.
tukaj se pojavi najvecji problem. Kupis _rabljen_ avto, ki si ga ze v osnovi tezko privoscis, kaj pa prinesejo dodatni stroski z taksnimi leti pa vsi raje pozabijo. samo da zgleda fino pred bajto.
Pa da Vas potem ne vidim v KIA al pa da odprem prometno pa not VBS leasing piše ;((
in kaj je narobe z recimo novo kio na lease ? za marsikoga je to veliko bolj smotrna izbira kot rabljen nemc (hint 7 let garancije) ceprav pac ni hvale vredna v gostilni.
sploh za nekoga z tight budgetom je bolj smotrn lease (ce so uzad seveda ugodni pogoji ie ne preplacas prevec). Likvidnost (ie dnar na racunu) je pac velikrat vredna vec kot imetje v plehu. Nenazadnje lazje skesiras za kaksno vecjo popravilo kot pa isces kredit samo za to, da bos recimo pofixal kaksen vecji defekt.
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
MH0 ::
matjazluka je izjavil:
Jaz sem pa vesel pa ponosen na moj mlinček z preko 200tkm, pa analogno klimo, pa še teh 12k sem težko skup spravil.
12k, ki jih težko skup spraviš vtakneš v staro krntijo, ki se lahko jutri spremeni v nič? Imaš tako nore soseda, da jim je to všeč? S tem lahko kupiš že nov avto.
WhiteAngel ::
matjazluka je izjavil:
Pa da Vas potem ne vidim v KIA al pa da odprem prometno pa not VBS leasing piše.
Ne podcenjuj Korejcev. Če govoriš o A6tki, potem jo primerjaj z Genesisom, pa da vidimo. Valda Ceed in i30 za 15 jurjev (nova) nimata za burek.
Alfa Dog ::
matjazluka je izjavil:
Hmm, po moje pa ne. Imam A6 2.0 140kw s-tronic, letnik 2014/06.
potem ze mas facelift, ker pred tem ga ni blo...
or not... https://www.auto-data.net/en/audi-a6-li...
konflitkne informacije po netu :D
or not... https://www.auto-data.net/en/audi-a6-li...
konflitkne informacije po netu :D
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
Passati imajo 1400-1500kg, ker so manjsi in bolj ceneno narejeni. 200-300kg se pa pozna pri istih konjih, plus a6 ima vecja in sirsa kolesa, kar pomeni se dodaten upor. Ce vzamemo passata 2.0 170km in tvoj a6 2.0 170km, ga passat pusti uzadaj. Sploh kaksen 2.0 bitdi pusti tudi 3.0 a6 c6 vzadaj. Preizkuseno
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: logiman ()
Kateri passat 2.0tdi ima 1400kg? Pa kolk jih je 170KM?
Pa kaj ste na te KIA navalili. Če se vam gene-kak je že dopade, go for it.
Če imate raje novi clio kot 8 let star A6 super. Če vas garancija potegne super. Jaz vedno pravim, vsak po svoje. Važno je, da se dobro počutiš, pa kar koli na havbi piše, pa ni važno kateri letnik je al pa kolk je garancije.
Da bi se pa pred sosedi postavljal bo pa mal težko. Desno od moje hiške stoji čisto novi A8 pa FORD RANGER za v trgovino voziti. Levo je pa sosed bolj reven, pa je revček pravkar kupil čisto novi črni tiguan R line polnega k vrag za skromnih 40k. Tak da se jaz z mojo raketo ne bom lih važil :-)
Če imate raje novi clio kot 8 let star A6 super. Če vas garancija potegne super. Jaz vedno pravim, vsak po svoje. Važno je, da se dobro počutiš, pa kar koli na havbi piše, pa ni važno kateri letnik je al pa kolk je garancije.
Da bi se pa pred sosedi postavljal bo pa mal težko. Desno od moje hiške stoji čisto novi A8 pa FORD RANGER za v trgovino voziti. Levo je pa sosed bolj reven, pa je revček pravkar kupil čisto novi črni tiguan R line polnega k vrag za skromnih 40k. Tak da se jaz z mojo raketo ne bom lih važil :-)
https://www.auto-data.net/en/volkswagen... bencinar pod 1400kg
https://www.auto-data.net/en/volkswagen... 1500kg
https://www.auto-data.net/en/volkswagen... 1500kg
#brezpodpisa
MH0 ::
Sam si rekel, da si 12k težko skupaj spravil. Želim ti, da ne boš spoznal kako pomembna je garancija za tako situacijo. Nekaj druga bi bilo, da ne veš kam bi teh 12k zapravil, ker potem je gamble tudi čist ok. Pa veliko varnih km ti želim!
sandmat ::
matjazluka je izjavil:
Kateri passat 2.0tdi ima 1400kg? Pa kolk jih je 170KM?
zdej smo končno prišli do izvora želje po A6 in ne cliotu :D
Zato je v sloveniji takoj jasno, da ima tisti, ki vozi novo Kio, precej več denarja kot tisti, ki vozi starega audija :D
fikus_ ::
Praviš, da si skupaj spravil 12 k€. Kar začni šparat še nekaj k€ za popravila. Avtomobili te sorte so novi dragi z razlogom, kar pomeni, da je cena rezervnih delov temu primerna. Ne moreš za vse rezervne dele kupiti cenejših ponaredkov ali z avtoodpada.
Na dolgi rok boš ceneje skoz prišel z lizingom/kreditom za nov avto z bolj ljudsko ceno. Res pa je, da bejbe (keš pi*ke) ne bodo palile na kombinacijo avta in tebe.
Samo moje mnenje, denar je pa itak tvoj.
Na dolgi rok boš ceneje skoz prišel z lizingom/kreditom za nov avto z bolj ljudsko ceno. Res pa je, da bejbe (keš pi*ke) ne bodo palile na kombinacijo avta in tebe.
Samo moje mnenje, denar je pa itak tvoj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rabljen avto za dolge razdalje do 7.000€? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Na cesti | 25141 (20644) | matobeli |
» | Škoda Octavia Combi (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Na cesti | 62555 (35120) | urkoman |
» | Katerega Passata letnik 2007 priporočate? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11862 (9934) | D3m |
» | Avto 2.0 vs 3.0 (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 14611 (12377) | Stipex |