» »

(Pre)počasna inštalacija XP

(Pre)počasna inštalacija XP

Wolfram ::

Imam notebook, ki je imel prej posnete win2000. No, sem formatiral, potem sem se hudo matral, da sem pogruntal zagon setupa. To sem izvedel prek x:i386/winnt.exe

Sedaj mi pa že v začetku setupa kopira ene fajle že kar lep čas -- ene pol ure pa je pršlo do 70%. A je to problem v hitrosti računala (pentium 2 300mhz), cd-roma.. ali je to normalen pojav pri takem načinu snemanja?
Hvala za instantno pomoč.
www.igralec.com
  • spremenil: Wolfram ()

mile ::

sej ti lepo pove, da moraš smardrive pognat

Pa bo potem lepo tekla inštalacija naprej ali bo enako?
www.igralec.com

V-i-p ::

Inštalacija bo hitrejša...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Trinitron ::

No ja. 300 Mhz je vseeno zelo mal za Windowse XP. Če sploh še ustreza minimalni konfiguraciji, bodo okna tekla zelo počasi. Po polžje.

Odločil sem se, da posnamem 2000 nazaj, ker je 30mhz res malo za xp. Imate kakšen nasvet, kako najhitreje inštaliram to stvarco? Disk je formatiran, ena particija, problem je, ker ne vem, če ima tale comp. bios oz. ne znam noter pridet in ne morm naštimat first boot device CD-rom, da bi zagnal inštalacijo. Imam pa zagonsko za win98. Neki ste omenjal smart drive?
Hvala!
www.igralec.com

Predator ::

GRGO ::

Ne ga srat fantje, jst mam Xp-je na 266 pa delajo k urca, preoblem je le v RAMU 128 je minimum. Kar se tiče pa instalacije pa si nastavi v biosu, da ti bo first boot device CDrom in potem bo delovalo dosti hitrje

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Bios ne zazna sata diska

Oddelek: Strojna oprema
323654 (3160) amigo_no1
»

Butast bios

Oddelek: Pomoč in nasveti
242093 (1701) rock_girl_
»