Forum » Operacijski sistemi » Slo-tech linux - FW hard drive?!
Slo-tech linux - FW hard drive?!
frnca ::
konfiguracija:
notebook HP omniboook, PCMCIA Firewire, firewire eksterni disk (sbp2, oxford 911 IDE2FW bridge).
Problem:
Slotech linux 20032008 eksternega diska ne prepozna avtomatsko. Avtomatsko prepozna samo particije na internem disku. Kolikor se mi zdi ne je javi nic failurjev...
Namrec:
Knoppix 3.2 prepozna diskovje avtomatsko normalno (vse ntfs inu fat32 particije) in jih iznaci kot "sdax". Takisto vse dela normalno pod w2k. Kaj za vraga ste poceli z Knoppixom, da ste ta goodie izgubili :(
Zelja:
Nasvet za prikljucitev firewire diskovja iz slo-tech lunixa...
sonce z vami,
frnca
notebook HP omniboook, PCMCIA Firewire, firewire eksterni disk (sbp2, oxford 911 IDE2FW bridge).
Problem:
Slotech linux 20032008 eksternega diska ne prepozna avtomatsko. Avtomatsko prepozna samo particije na internem disku. Kolikor se mi zdi ne je javi nic failurjev...
Namrec:
Knoppix 3.2 prepozna diskovje avtomatsko normalno (vse ntfs inu fat32 particije) in jih iznaci kot "sdax". Takisto vse dela normalno pod w2k. Kaj za vraga ste poceli z Knoppixom, da ste ta goodie izgubili :(
Zelja:
Nasvet za prikljucitev firewire diskovja iz slo-tech lunixa...
sonce z vami,
frnca
moj_nick ::
Za knoppix (slo-tech linux) ne vem, vendar se v ostalih distribucijah (tistih, ki jih inštaliraš na disk) da use uštimat, tudi hotplug.
Gandalfar ::
Verjetno sem kaksen firewire paketek prevec ven vrgel. Bom poskusil popravit v naslednji razlicici
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slo-Tech GNU/Linux [vprašanja, problemi, predlogi] (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Operacijski sistemi | 97447 (25104) | Skrat |
» | Linux / netOddelek: Pomoč in nasveti | 1611 (1284) | roscha |
» | Sesut DISKOddelek: Pomoč in nasveti | 1051 (915) | mohha53 |
» | Izgubljeni podatki?!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1007 (908) | Nocko |
» | Slotech Linux 1.0.0Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 7264 (7264) | Bakunin |