Forum » Programska oprema » Kodi Android nastavitve pomoč
Kodi Android nastavitve pomoč
yyyeb ::
Živjo, mi lahko kdo prosim pomaga pri nastavitvah Kodi-ja? Uporabljam Android tablico preko wifija. Gledal bi rad šport in dokumentarce. Katere add one moram dol potegnit in kateri url naslov? hvala
Najmanj si želimo zvedeti resnico, ki bi nam najbolj koristile.
yyyeb ::
Ok, kako se nastavi vse sem pogruntal. Sedaj me zanima kateri na wifi delujoci url vi uporabljate in katere dodatke?
Najmanj si želimo zvedeti resnico, ki bi nam najbolj koristile.
gendale2018 ::
za kodi ne vem, pri plexu pa daš na računalnik kar želiš gledat in v plexu dodaš v library (vse preko spletnega vmesnika do katerega prideš preko https://plex.tv) potem pa na tablici samo odpreš brskalnik, greš na https://plex.tv, se prijaviš, izbereš željeno vsebino in gledaš
obstaja tudi prav plex aplikacija za android ampak je plačljiva in nima nobene bistvene prednosti pred ogledom z brskalnikom
plačljiva verzija plexa podpira snemanje na strežniku tako da lahko tekme posnameš (to ni piratstvo)
dokumentarce pa lahko kupiš na dvdjih/blurayih, zripaš v x264 (x265 podpira malo naprav zato bo strežnik itak moral transcodat kar je smrt za cpu če nimaš ravno thread riperja ali kake podobne pošasti oziroma plačljivo verzijo, ki podpira quick sync (rabiš pa dovolj nov intelov procesor da zna transcodat x265) in nvenc (rabiš dovolj novo nvidia kartico) (mkv in jih nato gledaš na tablici (spet brez piratstva)
obstaja tudi prav plex aplikacija za android ampak je plačljiva in nima nobene bistvene prednosti pred ogledom z brskalnikom
plačljiva verzija plexa podpira snemanje na strežniku tako da lahko tekme posnameš (to ni piratstvo)
dokumentarce pa lahko kupiš na dvdjih/blurayih, zripaš v x264 (x265 podpira malo naprav zato bo strežnik itak moral transcodat kar je smrt za cpu če nimaš ravno thread riperja ali kake podobne pošasti oziroma plačljivo verzijo, ki podpira quick sync (rabiš pa dovolj nov intelov procesor da zna transcodat x265) in nvenc (rabiš dovolj novo nvidia kartico) (mkv in jih nato gledaš na tablici (spet brez piratstva)
ja sam mali poštar, kurac mi je oštar
čuvajte se žene, bit ćete jebene
čuvajte se žene, bit ćete jebene
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NEO Telekoma Slovenije (strani: 1 2 3 4 … 34 35 36 37 )Oddelek: Omrežja in internet | 425027 (1043) | NejcSSD |
» | Plex Media ServerOddelek: Zvok in slika | 6156 (1936) | Nikonja |
» | Kako bi najlažje gledal YouTube na TV? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 12735 (10100) | tebodi |
» | Mini PC kot Media serverOddelek: Kaj kupiti | 4638 (3694) | mile |
» | DNLA software za Samsung Smart TVOddelek: Programska oprema | 804 (591) | RuN |