» »

Kodi Android nastavitve pomoč

Kodi Android nastavitve pomoč

yyyeb ::

Živjo, mi lahko kdo prosim pomaga pri nastavitvah Kodi-ja? Uporabljam Android tablico preko wifija. Gledal bi rad šport in dokumentarce. Katere add one moram dol potegnit in kateri url naslov? hvala
Najmanj si želimo zvedeti resnico, ki bi nam najbolj koristile.

yyyeb ::

Ok, kako se nastavi vse sem pogruntal. Sedaj me zanima kateri na wifi delujoci url vi uporabljate in katere dodatke?
Najmanj si želimo zvedeti resnico, ki bi nam najbolj koristile.

Mavrik ::

Khm, dajmo se izogibat piratstva :)
The truth is rarely pure and never simple.

gendale2018 ::

za kodi ne vem, pri plexu pa daš na računalnik kar želiš gledat in v plexu dodaš v library (vse preko spletnega vmesnika do katerega prideš preko https://plex.tv) potem pa na tablici samo odpreš brskalnik, greš na https://plex.tv, se prijaviš, izbereš željeno vsebino in gledaš

obstaja tudi prav plex aplikacija za android ampak je plačljiva in nima nobene bistvene prednosti pred ogledom z brskalnikom

plačljiva verzija plexa podpira snemanje na strežniku tako da lahko tekme posnameš (to ni piratstvo)

dokumentarce pa lahko kupiš na dvdjih/blurayih, zripaš v x264 (x265 podpira malo naprav zato bo strežnik itak moral transcodat kar je smrt za cpu če nimaš ravno thread riperja ali kake podobne pošasti oziroma plačljivo verzijo, ki podpira quick sync (rabiš pa dovolj nov intelov procesor da zna transcodat x265) in nvenc (rabiš dovolj novo nvidia kartico) (mkv in jih nato gledaš na tablici (spet brez piratstva)
ja sam mali poštar, kurac mi je oštar
čuvajte se žene, bit ćete jebene

krop ::

Na yt imaš vse kar rabiš. Recimo kodi serbia live tv

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

NEO Telekoma Slovenije (strani: 1 2 3 434 35 36 37 )

Oddelek: Omrežja in internet
1826425027 (1043) NejcSSD
»

Plex Media Server

Oddelek: Zvok in slika
476156 (1936) Nikonja
»

Kako bi najlažje gledal YouTube na TV? (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
5112735 (10100) tebodi
»

Mini PC kot Media server

Oddelek: Kaj kupiti
374638 (3694) mile
»

DNLA software za Samsung Smart TV

Oddelek: Programska oprema
8804 (591) RuN

Več podobnih tem