Forum » Programska oprema » DNLA software za Samsung Smart TV
DNLA software za Samsung Smart TV
beta1 ::
Pozdravljeni,
Iščem DNLA server za Samsung Smart TV, ki omogoča vse kar omogoča Samsung PC Share Manager, s to razliko, da bi avtomatsko v ozadnju refreshalo folderje. Tako, da mi nebi bilo treba ročno odpirat program in refreshat.
Nekih ostalih funkcij prekodiranja itd. ne potrebujem. TV avtomatsko prekodira mkwje, dts in podnapise.
LP
Iščem DNLA server za Samsung Smart TV, ki omogoča vse kar omogoča Samsung PC Share Manager, s to razliko, da bi avtomatsko v ozadnju refreshalo folderje. Tako, da mi nebi bilo treba ročno odpirat program in refreshat.
Nekih ostalih funkcij prekodiranja itd. ne potrebujem. TV avtomatsko prekodira mkwje, dts in podnapise.
LP
polpo ::
Nekaj let nazaj sem jaz uporabljal Samsung AllShare, sedaj pa samo http://www.universalmediaserver.com/ .Ne potrebuješ izbirat nobene mape, saj lahko dostopaš do vseh map iz diskov/dvd/usb, ki jih imaš priključene na PCju. Refresha se avtomatsko, če greš iz folderja "vn in še enkrat notri".
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: polpo ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Smart tv, dlna, plex media server ali kaj drugegaOddelek: Programska oprema | 3614 (2219) | Jeronimo |
» | sony bravia external subtitlesOddelek: Zvok in slika | 6036 (5252) | ddasd |
» | PC media server?Oddelek: Zvok in slika | 1029 (934) | polpo |
» | wi-fi povezava med raÄunalnikom in tvOddelek: Pomoč in nasveti | 4154 (3996) | leiito |
» | Streamanje "push" na Samsung smart tv (video) in apple airport express (audio) win XPOddelek: Zvok in slika | 1483 (1296) | jeggybl |