Forum » Na cesti » kolko bom dal zavarovanje in registracija za megane 1.4 benz
kolko bom dal zavarovanje in registracija za megane 1.4 benz
XLapse ::
KUPIM tvojga megana, meni so pa stari avti ZAKON.
ok, ti pišem ko ga prodam. Ene 300EUR in ma nove gume, vse štima top , 160.000km
ni rje ne nič ni snega tukaj
Tip bi rad kupil avto za 25k pa ga skrbi kok bo dal za zavarovanje 1.4 prdalce
alfa romeo lol stfu
alien technology
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: XLapse ()
zobnik ::
moja thalia l.02 ne rjavi, če nebi plina notri imel bi ga že zdavnaj menjal. Nimam serva, ni klime, ni abs-ja in sedeži so stari, nič vredni....notri se voziš kot v stari škodi, jugotu.
Sam žal ta avto je bivši lastnik vozil z namenom, da se čim cenej vozi, da ne crkne in da plin dela.
Sam žal ta avto je bivši lastnik vozil z namenom, da se čim cenej vozi, da ne crkne in da plin dela.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: zobnik ()
25k je base model z 1.5 bencinarjem. Za pol manj 5 let star rabljen je dizlas ze z nekaj opreme (kaksen avtomat pa navigacija recimo).
se najdejo tut taki z koker tok realnimi kilometri, sam precekirat je treba zgodovino, vin, ce je slovenski, se vcasih tudi najdejo prejsni lastniki na facebook, bmwslo.si itd...
loterija okol kilometrov bo pa itk vsak, ki ni glih 500e vredn shitbox.
pri bmwju se dosti več opečeš kot pri fordu če te nategne s kilometri
moja thalia l.02 ne rjavi, če nebi plina notri imel bi ga že zdavnaj menjal. Nimam serva, ni klime, ni abs-ja in sedeži so stari, nič vredni....notri se voziš kot v stari škodi, jugotu.
to da nima serva ni prebavljivo ... In jugo sux :) Ga je mel v 90ih en haha to je blo smešno vozilo
alien technology
Zgodovina sprememb…
Brez serva se navadiš predvsem pa mi je že večkrat rešil situacijo na cesti, ko sem naletel na gladko cesto, led, mokro cesto v ovinku. Takoj čutiš.
kixs ::
In jugo sux :) Ga je mel v 90ih en haha to je blo smešno vozilo
V 90ih je bilo se cel kup Yugov na cesti. Sicer pa se danes kaksnega vidim - sicer lepo ohranjenega oz. vzdrzevanega.
Brez serva se navadiš predvsem pa mi je že večkrat rešil situacijo na cesti, ko sem naletel na gladko cesto, led, mokro cesto v ovinku. Takoj čutiš.
brez servota vožnja mi ni užitek
In jugo sux :) Ga je mel v 90ih en haha to je blo smešno vozilo
V 90ih je bilo se cel kup Yugov na cesti. Sicer pa se danes kaksnega vidim - sicer lepo ohranjenega oz. vzdrzevanega.
ja in ta k sm ga omenu je mel noro musko noter.. to je bil dabest yugo ever haha. Vedno je vozil da mu skoraj zmanjka benza in večkrat mu je zmanjkalo,začel je počasi 'cukat'.
Saj zdaj iščem drug avto
moj megane ima servo. Prodam ti ga lahko čez 2-3 mesca. Edino kar je sem verjetno daleč od tebe
300EUR
alien technology
Zgodovina sprememb…
bambam20 ::
Okej ne bom kupu nowega, samo k zaslužim več k ti v 6 mescih, v 1 mescu. Se vidimo konec leta luzer!
forum retardirancev
Pa ne pozabi uredit zavarovanja na AMZS-ju. Tam so najbolj ugodni. LOl.
Jep bom hehe thx bro sej vas je nekaj normalnih pol imaš te mentally handicapped ...
če bi videl zadaj LOL bi razumel, da so na AMSZ-ju dragi in nekonkurenčni.
za 20 jurjev imaš pa skoraj novo BMW trojko v tovarniški garanciji in tam ni prevrtenih kilometrov.
hojnikb ::
pri bmwju se dosti več opečeš kot pri fordu če te nategne s kilometri
niti ne, obicn 2.0 dizl stroskovno nebo kaj prida razlik pri nakupu rezernih delov. kvecjemu bos mel pri bmwju vecjo izbiro 3rd party delov.
no, ce gres vse original na original servisu, te bo pa bavarc opulo na suho, ja.
#brezpodpisa
Ja sam tvoj megan pije 7l bencina, meni pa 8l plina.
Torej ti maš 8.5 evra/100km, jaz pa 5 evrov + hladi zagoni.
300 evrov/10.000km, v dveh eltih prevozil 40.000km torej 1200 evrov sem dal na stran oz. zapravil za druge zadeve
300 evrov/10.000km, v dveh eltih prevozil 40.000km torej 1200 evrov sem dal na stran oz. zapravil za druge zadeve
Zgodovina sprememb…
kixs ::
Koliko te je prisla instalacija plina in vzdrzevanje med tem casom? Ce je ze bila vgrajena, pa koliko drazji je bil avto od bencinarjev?
matobeli ::
Vzdrževanje plinske inštalacije je zanemarljiv strošek, če imaš šraufenciger je to 5eur, drugače 20eur na leto.
Izredna popravila so v rangu 20-100eur, ampak praviloma pridejo šele po 50kkm.
Celotna inštalacija košta 500eur, še ene toliko daš za vgradnjo.
Izredna popravila so v rangu 20-100eur, ampak praviloma pridejo šele po 50kkm.
Celotna inštalacija košta 500eur, še ene toliko daš za vgradnjo.
-valvoline- ::
Koliko te je prisla instalacija plina in vzdrzevanje med tem casom? Ce je ze bila vgrajena, pa koliko drazji je bil avto od bencinarjev?
pac kupis avto z ze instaliranim plinom. jaz sem v 140kkm dav natancno 0e za servis plinskega sistema. se filter nisem nikoli zamenjal. Lanosa sem podaril teti da se pocen fura na siht. Kljub kilometrom (320k) je se vedno prakticno kot nov. Zdele sem si pac zacasno nabavil astro 1.3cdti plan je da poleti grem spet po enega plinovcka v IT. Najverjetneje bmw1 ali audi a1.
200 evrov dražji, rabljenega vzel.
sam avto ima trenutno vrednost 300-400 evrov
Zgodovina sprememb…
-valvoline- ::
https://m.subito.it/auto/bmw-116-campob...
to bo zame :v
to bo zame :v
Zgodovina sprememb…
- spremenil: -valvoline- ()
Ja sam tvoj megan pije 7l bencina, meni pa 8l plina.
megane pije dosti ja. zdej pa ni konec sveta saj već kot tolko 1.6 ne more pit...
Ko pa gledam razne autoscout.it , italjanske S4 , S5, Rs4 .. za kakih 25k ... Me zgrabi volja da bi takega, samo kaj ko je benzin tak da bi samo za benz dal na mesec več k 150-200€
Sem najdel enga malo dražjega ... 37.000€ ...
https://www.autoscout24.it/annunci/audi...
Ta je čisto nor... zdej čez kakšno leto bi si ga lahko ubodu, takrat bi že gledal ta zadnji model do max 40k .. Drugače je S5 tudi dobra opcija, S4 tudi, bolj poceni, manj spije, je pa to da je nič kej takega, Rs4 pa je že super car.
Stanovanje mam, družine nimam, drugih nekih ambicij nimam niti ne mislim met družine, zakaj ne bi kaj takega si kupu če si želim? Valda so ful dragi ampak mislim da čez 2-3 leti bom dovolj našparal za takega.
alien technology
Tomassi ::
No, ampak če te skrbi cena registracije za starega megana, a ima smisel gledat športni premium rang?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup avta za -+2000 evrov (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Na cesti | 28275 (5779) | KTr1sk |
» | Prvi avtoOddelek: Loža | 4895 (3676) | bambam20 |
» | kaj tele kilometri ne bodo držali ? (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 8690 (5701) | IL_DIAVOLO |
» | Menjava avta, iz megana(kratki) na katerega karavanaOddelek: Na cesti | 1565 (1097) | jero_no1 |
» | Avto za 1000€ (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Na cesti | 31425 (26652) | Heavy |