Forum » Loža » Razmišljam o nakupu...
Razmišljam o nakupu...
dxx ::
Kaj pravite na tole.
To je RS125
Razmišljam če si bi kupil. A ma kdo še kake ideje oziroma predloge?
To je RS125
Razmišljam če si bi kupil. A ma kdo še kake ideje oziroma predloge?
- zavaroval slike: kuglvinkl ()
Zheegec ::
Probaj pod funny links
Raje si kupi bolhco, ostalo daj pa v banko
Raje si kupi bolhco, ostalo daj pa v banko
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Loki ::
Avenger ::
Na motorje se spoznam približno tolk kot povprečna blondinka na avte, ampak vem da s 125 ccm pod masko tistgale dvokolesnika ne boš ravno sposoben proizvest zvoka, ob katerem bi šle Sleherniku dlake pokonci. Ah ja, tud jaz se strinjam da so jajca
Če lahko, kupi kaj večjega, 600 ccm ali več, razen v primeru da bo to tvoj prvi motor, kot je že Loki pametno pomislil.
Če lahko, kupi kaj večjega, 600 ccm ali več, razen v primeru da bo to tvoj prvi motor, kot je že Loki pametno pomislil.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.
Blum ::
Kokr za koga... Jest ti priporocam motor: Ducati Monster 600ccm . Cena ni velika, lep je, zvok: neprecenljiv...
Dr_M ::
jest pa priporocan ksn F22...sicer po tleh se ne vozi velik, je pa hitr..pa se ql zvok ma
model bi pac rad kupu 125ccm, ne pa 43253495234578ccm.
model bi pac rad kupu 125ccm, ne pa 43253495234578ccm.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Men je prov dobr jasn da se ta motor ne more kosat s kakimi 600ccm al pa 1000ccm. Sam takih s 18 leti ne morš vozt, če bi loh bi si nabavu R1 .
Glede zvoka: itak da majo motorji s 125ccm bolj piskajoče zvoke kot tisti s 1000ccm, a ni to samo po sebi umevno???
Glede zvoka: itak da majo motorji s 125ccm bolj piskajoče zvoke kot tisti s 1000ccm, a ni to samo po sebi umevno???
Thrivial ::
Meni je sicer bolj vsec rdece-crna kombinacija, ampak tale tudi ni slab. Moras pa vedeti, da dejansko kupujes sportnika, ki za dnevne voznje in opravke hitro postane neprakticen. Premisli torej koliko in za kaj os dejansko potreboval motor in koliko ti pri vsem tem pomeni zgolj vizuelni vtis(ki je sigurno na strani sportnikov... ).
P.s. Cez 3 leta pa RSV Mille, anede?
lp
P.s. Cez 3 leta pa RSV Mille, anede?
lp
:: Member of Eror Team ::
... and Eror Team is gone...
... and Eror Team is gone...
Za mestno vožnjo imam skuter Benelli 491Racing 50ccm->70ccm, in mi gre 118KM/H pa sem dokaj zadovoljen, to bom mel za po mestu. Letos sem šel celo na morje v poreč za 3 tedne s tem motorjem. Saj ne da ni kaj odpovedalo ker sem bil tolk naložen , na vilcah so šli semeringi in mi je olje vn steku, pa sem zdej mogu menjat.
Drgač pa sem nekoč sprobal eno RS125ccm in sem bil navdušen,sem namreč bolj športen voznik.
Čez tri leta bomo pa še vidl kako bom pr dnarju
Drgač pa sem nekoč sprobal eno RS125ccm in sem bil navdušen,sem namreč bolj športen voznik.
Čez tri leta bomo pa še vidl kako bom pr dnarju
Seveda lahko z 18-imi leti vozis 600ccm ali pa 1000ccm, samo ce naredis pri sestnajstem izpit za 125ccm motorje...
A za 600ccm se splača dat veliko več $$$ kot za 125ccm zaradi:
- lepšega zvoka
- boljših pospeškov
- višje teoretične končne hitrosti (več kot 130Km/h pa ne vem kje se lahko v Slo furaš -- uradno, 250Km/h je samo zaradi lepšega izgleda na števcu uporabna)
- ker si car
???????????????
- lepšega zvoka
- boljših pospeškov
- višje teoretične končne hitrosti (več kot 130Km/h pa ne vem kje se lahko v Slo furaš -- uradno, 250Km/h je samo zaradi lepšega izgleda na števcu uporabna)
- ker si car
???????????????
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
+ lepse se drzi ceste
+ lazje se ubijes
+ to kar pise na stevcu je laz
+ zdej se pa najbl splaca kupt dgitalen stevec
+ ...
+ lazje se ubijes
+ to kar pise na stevcu je laz
+ zdej se pa najbl splaca kupt dgitalen stevec
+ ...
ko bom pa kupoval nasledn motor bo to ziher 1000ccm in ne 600ccm.
Sploh pa nisem tak da bi bil pol kej bl frajer če mam tak motor(RS125),medtem ko se drugi s predelanimi frčki okol vozjo. Tut zvok me ne zanima prov velik, men je bl važn da ma motor kake pospeške, zvok pustmo ob strani. Eni motorji majo hud zvok pa nikamor ne grejo.
Sploh pa nisem tak da bi bil pol kej bl frajer če mam tak motor(RS125),medtem ko se drugi s predelanimi frčki okol vozjo. Tut zvok me ne zanima prov velik, men je bl važn da ma motor kake pospeške, zvok pustmo ob strani. Eni motorji majo hud zvok pa nikamor ne grejo.
Dxx; In kakšna je razlika v pospeških? Skoraj nikakršna med 500ccm in 1000ccm. Vse kar je pri 1000ccm je da teoretično lahko že letiš po zraku. Totalna bedarija če mene vprašaš.
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
overman ::
kolikor vem imajo ti 125 motorji precej nabite cene. Jaz bom rajsi pocakal dve leti potem pa si kupim nekaj malo rabljenega, mocnejsega ter za isti denar kot kaka nova 125-ka-izpit za 125 ze imam. Sicer me olj zanimajo enduro motorji...kaka yamaha xt 600, drugace pa imamo doma bmw rt 1100 ....mogoce malo prglomazen....
DMouse ::
Na avtocesti hitreje pospeši iz 150-200
Načeloma neumnost, ampak je pa verjetno res da so motorji s 1000ccm malo bolj masivni, stabilni kot pa tisti s 500.
Načeloma neumnost, ampak je pa verjetno res da so motorji s 1000ccm malo bolj masivni, stabilni kot pa tisti s 500.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izpit Za Motor (A) (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 17500 (9059) | Twixz |
» | Predelava tomos racingOddelek: Na cesti | 7454 (4596) | greeenmaster |
» | Kateri motor kupit??Oddelek: Loža | 9227 (8432) | Bakunin |
» | nakup "cestaka" 250 vs 600 (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 10372 (7781) | flipflop |
» | Izbira motocikla, pomoč in informacije (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7204 (6126) | abstinent |