Forum » Loža » Jamelč
Jamelč
Cange ::
Na pošti mi ne verjamejo da sem rojen v Jamelču, potem sem si izmislil naključno vas in vprašal če mi verjame, odgovor je bil da jo ne zanima.
Vem da zgleda tole kot totalen troll, resno, zakaj sprašujejo po kraju rojstva, ali drugače zakaj ni/ne vidijo vseh podatkov na osebni izkaznici?
Vem da zgleda tole kot totalen troll, resno, zakaj sprašujejo po kraju rojstva, ali drugače zakaj ni/ne vidijo vseh podatkov na osebni izkaznici?
- zaklenil: imagodei ()
TheBlueOne ::
Morda ne verjamejo, ker ga niti G-maps ne najde. Lahko das link na google maps?
@sandmat, si me prehitel.
OP, sem radoveden, kje je to in kako to, da si se rodil tam?
@sandmat, si me prehitel.
OP, sem radoveden, kje je to in kako to, da si se rodil tam?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: TheBlueOne ()
imagodei ::
Meni se sicer zdi žalostno, da ti je trolanje na Slo-techu tako pomemben vir zabave, ampak, hej, ne obupaj. Tudi zate bo posijalo sonce.
- Hoc est qui sumus -
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Brezplačna navigacija za Avstrijo, ItalijoOddelek: Na cesti | 4801 (3879) | zobnik |
» | Kako Google gradi svoje zemljevide (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 38930 (32137) | BaToCarx |
» | Google Maps s prometnimi poročili v živo prihaja na kontinentalno EvropoOddelek: Novice / Android | 14305 (12042) | MrStein |
» | Je to most?Oddelek: Loža | 1947 (1710) | smash |
» | Google Maps in Area 51 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 10928 (7559) | strictom |