Forum » Pomoč in nasveti » Vihar sporočila
Vihar sporočila
Gregadam ::
Lep pozdrav
Sem novi na forumu ter vas lepo pozdravljam.
Pred letom dni sem razbil lcd na samsung.
Od takrat sem menjal telefon. Ko sem namestil Viber na novi telefon mi beleži sporočila od takrat ko sem kupil novi telefon. Rad bi prišel do tarih sporočil katere so bile na razbitem Samsungu.
Sicer sem preko smart view prišel v razbiti Samsung vendar je Viber prazen:(
Povedati morem se da sem vedno imel tudi Viber na PCju ampak mi tudi ta ne kaže starih sporočil kar ne zelo čudno.
Poznate koga ki se spozna na Viber in bi mi pomagal.
Hvala.
Sem novi na forumu ter vas lepo pozdravljam.
Pred letom dni sem razbil lcd na samsung.
Od takrat sem menjal telefon. Ko sem namestil Viber na novi telefon mi beleži sporočila od takrat ko sem kupil novi telefon. Rad bi prišel do tarih sporočil katere so bile na razbitem Samsungu.
Sicer sem preko smart view prišel v razbiti Samsung vendar je Viber prazen:(
Povedati morem se da sem vedno imel tudi Viber na PCju ampak mi tudi ta ne kaže starih sporočil kar ne zelo čudno.
Poznate koga ki se spozna na Viber in bi mi pomagal.
Hvala.
Furbo ::
Sporočil ne moreš dobiti nazaj, ko si registriral viber na novem telefonu, so se na starem iz varnostnih razlogov izbrisala.
Za naslednjič imej vklopljen viber backup, kot ti je povedal že zgornji.
Za naslednjič imej vklopljen viber backup, kot ti je povedal že zgornji.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj o nekomu pove pametna ura (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 22626 (2339) | CaqKa |
» | Viber , stara sporocila dobiti nazajOddelek: Mobilne tehnologije | 6115 (5016) | GupeM |
» | WhatsApp prihaja na osebne računalnike, a kot polizdelekOddelek: Novice / Android | 7421 (5794) | crystal |
» | Prosim pomagajte pri izbiri GSMa za deklcoOddelek: Kaj kupiti | 1674 (1256) | Jux |