Forum » Pomoč in nasveti » kako odkleniti Micro sd kartico Toshiba 4GB
kako odkleniti Micro sd kartico Toshiba 4GB
andro3 ::
pozdravljeni,
imam tezavo, moj prenosnik mi namrec zazna, da je micro sd kartica zaklenjena in ne morem nobene stvari shraniti niti ne izbristati, poizkusil sem ze vse, kar sam znam. tudi na drugem PC poizkusil pa ne gre in ne gre. mi lahko kdo svetuje kaj naj naredim, ozirom kako naj odklenem, da ne bo samo za branje??
ker na kartici so podatki, ki pa res niso za vse oci.
hvala in lep pozdrav
andro3
imam tezavo, moj prenosnik mi namrec zazna, da je micro sd kartica zaklenjena in ne morem nobene stvari shraniti niti ne izbristati, poizkusil sem ze vse, kar sam znam. tudi na drugem PC poizkusil pa ne gre in ne gre. mi lahko kdo svetuje kaj naj naredim, ozirom kako naj odklenem, da ne bo samo za branje??
ker na kartici so podatki, ki pa res niso za vse oci.
hvala in lep pozdrav
andro3
Mangala ::
Pozdravljeni.
Ali ima kdo rešitev?
SD kartica je bila šifrirana v samsung galaxy s8 preden se je pokvaril, zamenjali so matično ploščo in sedaj nemorem dešifrirat kartico oz. ni pogled v podakov, odpira pa vse in piše lepo kaj je, na sredini pa klicaj. Pravi da kartico dešifrirate v napravi kateri je bila šifrirana, je pa to ista naprava s novo matično ploščo.
Prosim za pomoč.
Hvala.
Ali ima kdo rešitev?
SD kartica je bila šifrirana v samsung galaxy s8 preden se je pokvaril, zamenjali so matično ploščo in sedaj nemorem dešifrirat kartico oz. ni pogled v podakov, odpira pa vse in piše lepo kaj je, na sredini pa klicaj. Pravi da kartico dešifrirate v napravi kateri je bila šifrirana, je pa to ista naprava s novo matično ploščo.
Prosim za pomoč.
Hvala.
K0l1br1 ::
Furbo ::
Menda android občasno tako zaklene te kartice, da jih lahko samo še vržeš stran.
En je menda rešil zadevo s tem, da je dal kartico spet zakodirat v novi napravi (so pa zih šli podatki papa).
Sicer pa, koliko je vredna taka kartica danes? 1EUR?
En je menda rešil zadevo s tem, da je dal kartico spet zakodirat v novi napravi (so pa zih šli podatki papa).
Sicer pa, koliko je vredna taka kartica danes? 1EUR?
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Furbo ()
hojnikb ::
ce ti ni mar za podatke, stvar enostavno sformatiras.
otherwise, you're f****
otherwise, you're f****
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
DeeCoy ::
Če ti te podatke rada odkriptirat, potem te samsung v trenutku zaposli za ogromne denarje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | V ZDA bodo dokončno onesposobili Galaxy Note7Oddelek: Novice / Android | 13188 (9979) | Pesimist |
» | Microsoft: androidne apikacije na Windows Phone ali ne? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 26173 (21903) | filip007 |
» | Sony PlayStation Network nazaj prihodnji teden, številke kreditnih kartic so bile šifOddelek: Novice / Zasebnost | 15352 (14012) | opeter |
» | Težave z razširitveno karticoOddelek: Pomoč in nasveti | 1201 (992) | kitara8 |