Forum » Strojna oprema » Abit NF7-S in 5.1 ozvočenje
Abit NF7-S in 5.1 ozvočenje
monster-x ::
Ok, pred kratkim sem nabavil 5.1 ozvočenje od Geniusa. Sicer je super, ampak imam problem. Nimam pojma zakaj noče in noče predvajat zvoka na vseh šestih zvočnikih. Do danes sem mislil, da sem jaz kaj zasral, ampak sem prečekiral nekaj sajtov in ugotovil, da sem naredil vse prav. Je morda lahko narobe kaj pri matični plošči ali zvočnikih?!?
Hvala za pomoč že vnaprej.
Hvala za pomoč že vnaprej.
There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.
Ok, sem rešil problem.
Backup22 ::
Rumeni kabl v črno lukno, črn kambl pa v rumeno lunko (zamenjana sta) => tut jaz mam "lesene" geniuse pa ruuulajo
tec => maš software gor pa fse ql nastavleno tam?
tec => maš software gor pa fse ql nastavleno tam?
tec ::
Ja, to je vse porihtano, sem mislil, da obstaja kaksen poseben software. Tudi nastavitve sem ze parkrat pregledal in nastavljal. Zvocniki delajo normalno na drugi zvocni, zato sumim da je problem na plosci.
Sem dal kabla od subwooferja in zadnjih dveh zvočnikov v mikrofonski in linijski vhod, malo še porihtal nastavitve in voila.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z zvočno karticoOddelek: Zvok in slika | 2769 (2520) | MaticKregar |
» | Zvočniki Genius 5.1 ne delujejo pravilnoOddelek: Pomoč in nasveti | 3472 (3002) | connel |
» | Problem z Genius 5.1 surround zvočnikiOddelek: Zvok in slika | 5493 (3843) | fulgur |
» | Windows 7 - problem z zvokomOddelek: Pomoč in nasveti | 6854 (4563) | Mikec17 |
» | [5.1] Genius zvočniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 16642 (10581) | FlamE#7 |