Forum » Pomoč in nasveti » RPC Internetni črv!!!
RPC Internetni črv!!!
Neon87 ::
Pozdravljeni!
Moj brat je dobil črva in seveda me prosi, da naj zrihtam da bo spet vse ok. Vendar ne vem kaj naj storim, da se ga znebim.Vem, da se ob prijavi na internet pokaže okno v katerem začne odštevati sekunde do zaustavitve sistema, ter da uporablja luknjo v operacijskem sistemu xp, poznam tudi, da se širi v datoteki MSBLAST.EXE , vendar kljub temu ne morem pomagati, tudi če to datoteko spremenim ali jo zbrišem, se ob ponovni vzpostavitvi povezave pojavi enako okno.
Kaj naj sedaj storim, da bo spet ok?
Moj brat je dobil črva in seveda me prosi, da naj zrihtam da bo spet vse ok. Vendar ne vem kaj naj storim, da se ga znebim.Vem, da se ob prijavi na internet pokaže okno v katerem začne odštevati sekunde do zaustavitve sistema, ter da uporablja luknjo v operacijskem sistemu xp, poznam tudi, da se širi v datoteki MSBLAST.EXE , vendar kljub temu ne morem pomagati, tudi če to datoteko spremenim ali jo zbrišem, se ob ponovni vzpostavitvi povezave pojavi enako okno.
Kaj naj sedaj storim, da bo spet ok?
- premaknil iz Izdelava spletišč: Ziga Dolhar ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Playout sistem za TV, sami problemi..:(Oddelek: Pomoč in nasveti | 1973 (1409) | Baja |
» | Ubuntu in Win7 Dual BootOddelek: Operacijski sistemi | 2193 (1828) | Icematxyz |
» | Napad virusa!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1329 (1138) | blaz87 |
» | Težave z ATI Radeon HD 4870x2Oddelek: Strojna oprema | 2636 (1762) | Robert_S |
» | Iz Linuxa v Windows -> MBR (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 4511 (3846) | WarMaker |