Forum » Pomoč in nasveti » prosim pomoč!!
prosim pomoč!!
Neon87 ::
Pozdravljeni!
Moj brat je dobil črva in seveda me prosi, da naj zrihtam da bo spet vse ok. Vendar ne vem kaj naj storim, da se ga znebim.Vem, da se ob prijavi na internet pokaže okno v katerem začne odštevati sekunde do zaustavitve sistema, ter da uporablja luknjo v operacijskem sistemu xp, poznam tudi, da se širi v datoteki MSBLAST.EXE , vendar kljub temu ne morem pomagati, tudi če to datoteko spremenim ali jo zbrišem, se ob ponovni vzpostavitvi povezave pojavi enako okno.
Kaj naj sedaj storim, da bo spet ok?
ne vem kaj naj storim?pa kaj je narobe s tem vprašanjem
Moj brat je dobil črva in seveda me prosi, da naj zrihtam da bo spet vse ok. Vendar ne vem kaj naj storim, da se ga znebim.Vem, da se ob prijavi na internet pokaže okno v katerem začne odštevati sekunde do zaustavitve sistema, ter da uporablja luknjo v operacijskem sistemu xp, poznam tudi, da se širi v datoteki MSBLAST.EXE , vendar kljub temu ne morem pomagati, tudi če to datoteko spremenim ali jo zbrišem, se ob ponovni vzpostavitvi povezave pojavi enako okno.
Kaj naj sedaj storim, da bo spet ok?
ne vem kaj naj storim?pa kaj je narobe s tem vprašanjem
- zaklenil: Ziga Dolhar ()
Ziga Dolhar ::
Narobe je to, da si spregledal sticky temo na vrhu tega oddelka.
In narobe je to, da forum dela tako strašansko počasi, da do tiste teme niti prilezt ne morem, da bi ti dal link.
In narobe je to, da forum dela tako strašansko počasi, da do tiste teme niti prilezt ne morem, da bi ti dal link.
https://dolhar.si/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gmail (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 25364 (11994) | donvito |
» | D particija ni na voljoOddelek: Programska oprema | 1234 (766) | RC37 |
» | Trojan Downloader Small.WVOddelek: Programska oprema | 1319 (1141) | Biser |
» | PIO mode problem - pomagajteOddelek: Pomoč in nasveti | 1371 (1317) | ajko |
» | računalnika v mrežiOddelek: Pomoč in nasveti | 1930 (1502) | mte |