» »

Čudni klici...

Čudni klici...

Lucifix ::

Ravno sem naložil program ki ga dobiš zravn ISDN-ja in sem malce gledal izhodne klice. Začuden sem videl eno neznano cifro, ki je bila klicana nekajkrat dnevno. Vprašal sem domače in jo tudi ne poznajo, klical na informacije, in so rekli da za to cifro nimajo informacij.
Zadnji klic je bil včeraj, ravno ko sem bil sam doma in šel oz glih bil v postelji (okoli 1:42 ponoči). Moji si bili vsi zdoma, le računalnik je laufal in bil priključen preko ADSL-ja na net.

Na koncu sem še poklical to cifro in slišal kot nekakšno centralo, kot bi se priklopil na internet z analogno linijo.

A se komu kaj sanja kaj bi to lahko bilo? Malce sumim da ma ADSL kaj zravn, ampak na telekomu so rekli da to nima nič povezave.

Aja vsak klic traja točno 6 sekund (par jih pa je bilo 7-8 sekund) - kar pomeni, da se ravno kdo ne more na veliko pogovarjat.

MadMax ::

In katera cifra je to?
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.

58856** zadnji dve cifri bi rajši zaradi zasebnosti skril. Ker če kdo ve kaj o tem, bo sigurno vedel kateri sta še zadnji dve cifri in bo znal pomagati.

MadMax ::

Omrezna skupina pa je? 01?
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.

Ja omrežna skupina je 01

Relic ::

A maš alarm doma? :)

Mam ja... hmm... ne nism še pogruntu v kakšni povezavi je to :)

Relic ::

Let me guess... G7?

yup

mirage ::

To bi lahko bilo po moje to kar ima moj oče v službi. Alarm vsakeega tolko časa preveri če je še povezan z bazo (varnostno službo) in če ni, naprimer če kdo prereže telefonsko linijo se v bazi sproži alarm.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nekdo me stalno kliče s številk ... (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
582589005 (17837) Nikonja
»

Mobitelov študentski paket: pazite, kam kličete !

Oddelek: Mobilne tehnologije
284409 (3434) ahac
»

SIOL novi paketi, "Triple Play" ter omejitve na lokacijo

Oddelek: Omrežja in internet
223738 (2323) rh^
»

Kraja mobilne identitete (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Zasebnost
6010978 (10978) jc
»

problem z telekomom!!Pomagajte