Forum » Loža » Online broker (International stocks, ETFs)
Online broker (International stocks, ETFs)

git_gud ::
Pozdravljeni,
katerega online brokerja priporočate za trgovanje z international (večinoma US) delnicami + ETFs? Na začetku bi vložil samo par sto €, kasneje seveda tudi več.
Rad bi investiral dolgoročno in kratkoročno. Rabite za nasvet še kakšno dodatno informacijo?
Do sedaj sem pregledal AvaTrade, eToro, Degiro in Plus500. Niti sanja se mi ne katerega naj izberem..
Ker sem nov v tem bi potreboval čim več informacij, sploh s strani slovencev. Na YouTube-u je večinoma predstavljeno samo za američane.
Hvala!
katerega online brokerja priporočate za trgovanje z international (večinoma US) delnicami + ETFs? Na začetku bi vložil samo par sto €, kasneje seveda tudi več.
Rad bi investiral dolgoročno in kratkoročno. Rabite za nasvet še kakšno dodatno informacijo?
Do sedaj sem pregledal AvaTrade, eToro, Degiro in Plus500. Niti sanja se mi ne katerega naj izberem..
Ker sem nov v tem bi potreboval čim več informacij, sploh s strani slovencev. Na YouTube-u je večinoma predstavljeno samo za američane.
Hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pirate Bay praznuje 15 let obstojaOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 9507 (7402) | Invictus |
» | Mozilla ugotovila, da uporabniki ne marajo reklamOddelek: Novice / Brskalniki | 11008 (8168) | BT52 |
» | Uporaba Facebooka in SMS-ov povezana s slabšimi ocenami (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 33490 (30619) | Ramon dekers |
» | Domače branje: novinarstvoOddelek: Novice / Domače branje | 9238 (2899) | donfilipo |
» | Internet ne ubija tiska (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 24886 (23483) | kitaj |