Forum » Loža » Snežne padavine v Avstriji
Snežne padavine v Avstriji
Slo0 ::
Ali bi mogoče bilo dobro, da jim Slovenija v tem času pošlje pomoč?
Ker nekak je višja verjetnost za poplave ob taljenju avstrijskega snega v Sloveniji,
in bi tudi mi mogoče rabili pomoč, če se slučajno ves sneg v Avstriji prehitro stopi.
Ker nekak je višja verjetnost za poplave ob taljenju avstrijskega snega v Sloveniji,
in bi tudi mi mogoče rabili pomoč, če se slučajno ves sneg v Avstriji prehitro stopi.
- spremenilo: Slo0 ()
Slo0 ::
In glede na to, da smo v neki Uniji, bi lahko EU, dodelila neka sredstva (finančna).
Za hitrejše reševanje problematike.
Za hitrejše reševanje problematike.
jb_j ::
Ma kakšne poplave, samo zajezitvena jezera bodo predčasno izpraznl na hidroelektrarnah. (ko bodo napovedane višje temperature v Avstriji)
In čakal na neugodne visoke temperature v Avstriji.
In čakal na neugodne visoke temperature v Avstriji.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jb_j ()
jb_j ::
Mi je pa super, da imajo nastavke za peske vreč.
V primeru, če pride do poplav.
In pride le kamjon peska in napolni natančno eno vrečo. In jo vržejo le na kup.
A se spomnte v starih časih, ko so moral vojaki in ljudje protipoplavne vreče polnt,
z navadno lopato.
V primeru, če pride do poplav.
In pride le kamjon peska in napolni natančno eno vrečo. In jo vržejo le na kup.
A se spomnte v starih časih, ko so moral vojaki in ljudje protipoplavne vreče polnt,
z navadno lopato.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | *** sneži 2016-2017 *** (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 36695 (19540) | krneki0001 |
» | DARS je spet presenetilo (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Na cesti | 43383 (37176) | stara mama |
» | Vreme..nenatančnost? (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 22911 (20083) | matijadmin |
» | Voda po Sloveniji-slikee :( (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 21553 (15242) | menjalnik |
» | Mura groziOddelek: Loža | 2951 (1811) | sid911 |