Forum » Zvok in slika » iz mini diska na računalnik
iz mini diska na računalnik
jabe ::
a mi lahko kdo pomaga spravt zvok iz mini diska na računalnik.
nekaj sem že brskala po netu in do sedaj sem razumela, da rabim kabel, ki ga v md-ju vtaknem v luknjico za slušalke, v računalniku pa v line in - to sem že kupila.
potem pa nekak pustim, da igra pa snemam npr. s cool editom in to je to, sam tle se men ustav - kako to posnamem s cool editom
nekaj sem že brskala po netu in do sedaj sem razumela, da rabim kabel, ki ga v md-ju vtaknem v luknjico za slušalke, v računalniku pa v line in - to sem že kupila.
potem pa nekak pustim, da igra pa snemam npr. s cool editom in to je to, sam tle se men ustav - kako to posnamem s cool editom
kisser ::
[quote]a mi lahko kdo pomaga spravt zvok iz mini diska na računalnik.
potem pa nekak pustim, da igra pa snemam npr. s cool editom in to je to, sam tle se men ustav - kako to posnamem s cool editom[/quote]
Poiskusi s Total recorderjem, ki ga dobis na http://www.highcriteria.com/ Snemas lahko direkt v mp3, tako da potem ni problemov s prevelikimi file-i. Zal je neregistrirana verzija omejena le na 30s posnetka.
potem pa nekak pustim, da igra pa snemam npr. s cool editom in to je to, sam tle se men ustav - kako to posnamem s cool editom[/quote]
Poiskusi s Total recorderjem, ki ga dobis na http://www.highcriteria.com/ Snemas lahko direkt v mp3, tako da potem ni problemov s prevelikimi file-i. Zal je neregistrirana verzija omejena le na 30s posnetka.
bobby ::
zakaj pa mini diska preprosto ne daš v cdrom??? kokr jst vem jih berejo tisti cdromi ki imajo na sredinu "utor" v katerega se prav lepo položi MD. pol pa postopek ripanja pa je.
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
globoko grlo ::
za cool edita ne bom čist točn vedu, ampak v sound forgu maš en rdeč knof (record) in ko ga stisneš se ti odpre no okenček in si zbereš v kakšnem formatu hočš snemat na disk (44.1 KHz, stereo, 16 bit = CD kvaliteta), in pol sam še prtisnem record in play na md-ju in zadeva laufa, pa ne met glih poln disk
pr cooleditu je pa podobn, mal poglej pa boš zihr najdla
lp
pr cooleditu je pa podobn, mal poglej pa boš zihr najdla
lp
Nutcracker ::
Highlag ::
Boby je malo mimo usekal
Kot je Globoko grlo rekel. Najti moraš gumb za snemanje.
Mogoče nebi škodoval pogled v HELP sekcijo programa?
Kot je Globoko grlo rekel. Najti moraš gumb za snemanje.
Mogoče nebi škodoval pogled v HELP sekcijo programa?
Lith ::
ker me ni doma kjer imam CoolEdit, ti lahko samo povem, da tist gumb za snemanje sploh ni težko najt, ker je edini z rdečim krogom - to je record, moraš pa prej naredit novo datoteko (file - new) in določit njene lastnosti takoj ko jo ustvariš, sej te sam vpraša 44.1 kHz, 16-bit, stereo in potem lahko zaženeš na tistem gumbu snemanje, pa na mini-ju vklopi play
bah... kolk kompliciranja za en prazen nič, poglejte si raje to audition/overview.html, sploh nisem vedel da Adobe kupuje že take stvari (mogoče škoda, ker ni nujno da bo šlo naprej v tej smeri kot dosedaj)
bah... kolk kompliciranja za en prazen nič, poglejte si raje to audition/overview.html, sploh nisem vedel da Adobe kupuje že take stvari (mogoče škoda, ker ni nujno da bo šlo naprej v tej smeri kot dosedaj)
¤ black holes rule; I like the speed, speed kills ¤
Trancedeejay ::
Snemat iz MD na rac je pa ja simpl ko pasulj.Priklops MD,v programu za snemanje pogledas ce crtice za signal skacejo gor in dol(ko das play na MD) - se pravi da je signal,pol pa snemas komad.
Jest ne znam bolj simpl povedat.
Have a nice Day
Matt
Jest ne znam bolj simpl povedat.
Have a nice Day
Matt
partysound ::
HY!
jst to počnem vsaki dan na ta način: audigy 2 platinum, sony md, optični vhod. ter cool edit. delam preko optike.
preko kabla gre pa tud v redu. pa pazi da boš dala pri minidisku LINE OUT drugače bo beden zvok preko headphone. nekateri modeli imajo v meniju možnsot nastavljanja LINE OUT ali HEADPHONE. tako ima moj MZR 900.
jst to počnem vsaki dan na ta način: audigy 2 platinum, sony md, optični vhod. ter cool edit. delam preko optike.
preko kabla gre pa tud v redu. pa pazi da boš dala pri minidisku LINE OUT drugače bo beden zvok preko headphone. nekateri modeli imajo v meniju možnsot nastavljanja LINE OUT ali HEADPHONE. tako ima moj MZR 900.
Močna ozvočenja in lightshow za žurke ali večje koncerte. uros.piskac@siol.net
a to imaš NET MD?
kako se kaj obnese?
trga????????
kako se kaj obnese?
trga????????
cekr ::
Sicer je že zelo dolgo od tega, ko sem imel MD, je bilo pa tako, da sem imel nek SONY-ev program, s katerim sem prenašal glasbo dol in gor iz MD-ja. Ni bilo potrebno nobenega startanja pogona, vse je postoril ta program. Ima pa SONY svoj kodek stiskanja, tako da ti ni potrebno nič pretvarjati, samo preneseš na disk.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
jabe ::
kako prek optike (partysound) ali usb (axellus)?
mam na md walkmanu samo md optical/line IN, nimam pa OUT. moram povedati, da je že 4 leta star, če ne še več, pa imam bolj malo opcij.
USB?
mam na md walkmanu samo md optical/line IN, nimam pa OUT. moram povedati, da je že 4 leta star, če ne še več, pa imam bolj malo opcij.
USB?
jst imam domačega mdja sony, ki ima optiko in/out in to imam zvezano na audigy 2 platinum.
imam pa tudi prenosnega mzr900, ki pa ima samo analogno LINE OUT povezavo
novejši mdji imajo pa usb povezavo. NET MD! in lahko preko kompa vse počneš. v redu stvar
imam pa tudi prenosnega mzr900, ki pa ima samo analogno LINE OUT povezavo
novejši mdji imajo pa usb povezavo. NET MD! in lahko preko kompa vse počneš. v redu stvar
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako iz gramofona v MP3???Oddelek: Zvok in slika | 3999 (2737) | Gapi |
» | Računalnik mi vse pogosteje zmrzuje kje so vzroki?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1492 (1289) | nokia6310 |
» | Težava s SB ExtigyOddelek: Strojna oprema | 959 (896) | Yerpo |
» | Prenosni snemalnik zvoka kaj kdo piporočaOddelek: Zvok in slika | 1829 (1776) | partysound |
» | snemanje glasbe na pšrenosni mini disc playerOddelek: Zvok in slika | 1582 (1519) | Cuoresportivo |