» »

Kaj menite o tem - SITA super učenje?

Kaj menite o tem - SITA super učenje?

Avenger ::

Na sejmu narava in zdravje sem sprobal njihovo napravo - očala, ki imajo pred vsakim očesom eno oranžno LED. Lučki se sočasno prižigata ob vdihu in ugasneta ob izdihu - pred nosom je zato senzor dihanja. Tko nekako. Kolikor sem razumel ohlapno razlago je zadaj nek algoritem, ki z določenim zamikom prižiga ali ugaša lučki s tem naj bi dosegel umiritev in hamonizacijo itd. itd. Človek mi je deloval precej ok, je pa tako, da dobiš tista očala za mislim da 220€, potem pa 20€ za inštrukcije kako uporabljat, če hočeš pa jezikovni tečaj, pa še ekstra.

Zdaj pa, ko sem to najprej probal nisem vedel kaj moram pričakovat in sploh ni delalo, ker so bile baterije prazne, potem so dali polnit, prišel nazaj in probal še enkrat in prisežem, da sem se drugič - pač ko je delalo, počutil drugače, bolj fokusirano in mirno. Ampak ok, lahko je bil placebo.

Doma sem šel na njihovo spletno stran in... wow. Sestavljena je tipično marketinško s pričevanji uporabnikov (Marjan iz Spodnjega dupleka, Janko iz Nove Gorice) in nekaj slavnih, ki stvari ne morejo prehvalit. Ni linka do ene same študije, so pa navedeni ljudje, ki naj bi naredili študije (WTF?), ampak mi jih ni uspelo najti. Tko da je shady af, na nivoju Topshop ali Herbalajfa in če bi mi to kdo poslal link te strani, bi praktično takoj skenslal. Ampak tist občutek po uporabi me še vedno bega, ker se ne morem odločit, a se mi je samo zdelo... a je možno, vsaj teoretično, da je kaj na tem?
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

scipascapa ::

Sure da :)

PrihajaNodi ::

Go for it.

boolsheat ::

Đuro je navdušen:

Pred gostovanjem v Ameriki sem se odločil osvežiti znanje angleščine. Ker nikoli nimam časa obiskovati kakršnih koli tečajev, sem se odločil za nekaj skoncentriranih obiskov. Vse kar sem kdaj prej že slišal, izraze, fraze, mi je s pomočjo metode SITA priplavalo na plano in počutil sem se, kot da sem prišel iz Amerike in ne da šele grem. Skratka, spravili so me v top formo ;) Ampak, samo gostovanje po Ameriki, Kanadi, Švici Švedski, Danski, Norveški v tako kratkem času, bi me uničilo, če me ne bi na vsaki poti spremljal harmonizator dihanja - bio-feedback očala. Na vseh letih sem si jih obvezno nadel. Tudi pred spanjem, po predstavi in celo pred samo predstavo. Očala sem si snel tik pred odhodom na oder in tako začenjal predstavo, energeniziran, kot da sem prišel z dopusta. Dve predstavi zapored sem lahko odigral samo, če sem vmes polno dihal ter bil deležen svetlobne "kopeli, telovadbe epifize" z očali. Moram reči tudi, da so zame tudi edino zdravilo proti jet legu. Hvala, SITA!

scipascapa ::

Baje Japonci delajo USB plugin za možgane, naložiš pa vse znaš :)

jero_no1 ::

Dobre psihologe imajo zaposlene, to je vse :D
In ker ne morejo prodajati samo psiholoških predavanj, si zraven izmislijo še eno bedarijo v fizični obliki, ki dejansko prepriča ljudi, da jim nasedejo.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Laserska operacija oči (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Loža
809269531 (21705) trancer01
»

Poceni vs draga sončna očala (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
23257424 (48391) darkolord
»

Računalniki bržčas ne povzročajo kratkovidnosti (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
7227776 (22464) lopov
»

Kako odstraniti dioptrijo? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7921817 (15974) Bananovec
»

Zabranjeno pušenje

Oddelek: Loža
221991 (1535) Jack69

Več podobnih tem