Forum » Strojna oprema » tresenje slike na LCD
tresenje slike na LCD
polozweii ::
Pri spodnji sliki sem opazil da se nekoliko trese/migeta.
Najprej sem pomislil na nastavljeno nizko frekvenco monitorja vendar je bila ta pomembna samo pri katodnih monitorjih. Ali je možno da je monitor pokvarjen na tak način da slika vseeno nekoliko trese/utripa?
Na zadnjem zdravniškem pregledu je bilo ugotovljeno da imam cilinder. Ali cilinder lahko vpliva na tresenje slike?
Tresenje sem opazil s to sliko:
Ali jo kdo od vas tudi opazi migetanje slike? Zdi se da je pri spodnjem delu slike to bolj opazno.
Najprej sem pomislil na nastavljeno nizko frekvenco monitorja vendar je bila ta pomembna samo pri katodnih monitorjih. Ali je možno da je monitor pokvarjen na tak način da slika vseeno nekoliko trese/utripa?
Na zadnjem zdravniškem pregledu je bilo ugotovljeno da imam cilinder. Ali cilinder lahko vpliva na tresenje slike?
Tresenje sem opazil s to sliko:
Ali jo kdo od vas tudi opazi migetanje slike? Zdi se da je pri spodnjem delu slike to bolj opazno.
- spremenilo: polozweii ()
polozweii ::
Sem sprobal še na drugem monitorju pa se isto trese. Mogoče mi manjka kakšen vitamin. Grem korenje jest
Mare2 ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tresenje pri zaviranju samo pri 60-70 km/hOddelek: Na cesti | 3521 (3025) | kremenko1 |
» | Pogrevanje hrane v mikrovalovki 2016 - (bad or good)? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15848 (13059) | okidoki |
» | Berlingo cuka vsako zimo (še v garanciji)Oddelek: Na cesti | 11199 (7351) | jobers2 |
» | prenosnik in 4k monitor težaveOddelek: Pomoč in nasveti | 2475 (1872) | theone11 |
» | avto ima probleme - kaj bi bilo krivo?Oddelek: Na cesti | 21546 (20427) | andromedar |