Forum » Loža » Kdo se spozna na Whisky :) Darilo...
Kdo se spozna na Whisky :) Darilo...
eric_cartman ::
Živjo!
Ker sam nisem ravno nek navdušenec nad žganimi pijačami bi rabil pomoč pri nakupu Whiskey-ja za darilo. Rad bi se izognil tipičnim viskijem. Torej nekaj z Mercatorja s police in to je to.
Mislil sem nekaj malo bolj tako.. Za poznavalce... :) V rangu do 60€.. In seveda da je dober.. :)
Prosim za ideje.
Hvala,
Lp
Ker sam nisem ravno nek navdušenec nad žganimi pijačami bi rabil pomoč pri nakupu Whiskey-ja za darilo. Rad bi se izognil tipičnim viskijem. Torej nekaj z Mercatorja s police in to je to.
Mislil sem nekaj malo bolj tako.. Za poznavalce... :) V rangu do 60€.. In seveda da je dober.. :)
Prosim za ideje.
Hvala,
Lp
- zaklenil: Tilen ()
DeusB ::
Če ne piješ whiskyev, potem ne vzami teh Ardebeg, laphroaigh in podobne šotaste, ker te ne bo potegnilo. Vzami kaksnega z Islaya, bolj "lahkega". Chivas 18 je dobra izbira s kuponom okoli 45EUR. ALi pa kaksnega Jura.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DeusB ()
DeeJay ::
A res rabmo še eno temo o whiskeyih, ker smo identično stvar že v detajle predebatiral v tej temi, ki je še vedno aktivna: Whisky
Moderatorje prosim za zaklep....
Moderatorje prosim za zaklep....
Tilen ::
Če ne piješ whiskyev, potem ne vzami teh Ardebeg, laphroaigh in podobne šotaste, ker te ne bo potegnilo. Vzami kaksnega z Islaya, bolj "lahkega". Chivas 18 je dobra izbira s kuponom okoli 45EUR. ALi pa kaksnega Jura.
Kuponov na žgano že lep čas ni mogoče vnovčiti. Kje ti je to uspelo?
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Whisky (strani: 1 2 3 4 … 19 20 21 22 )Oddelek: Loža | 227223 (5685) | FrankSinatra |
» | Komarji me zrejoOddelek: Loža | 2556 (1808) | firbec |
» | Kateri telefon mi priporočate do 150€? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 23778 (19582) | hojnikb |
» | Pomoč pri nakupu kitajskega mobilnikaOddelek: Mobilne tehnologije | 6299 (6028) | traktor |
» | Žgane pijačeOddelek: Loža | 10322 (9291) | Steinkauz |