Forum » Pomoč in nasveti » Noce mi vklopt DMA na 115 in 98SE
Noce mi vklopt DMA na 115 in 98SE
BustA ::
Da vam opisem situacijo:
Dam (po enem mesecu ne gledanju filmov in ene 5x nanovo dajanju winsew gor )film patriot v DVD pa opazim da film steka in se spomnem, da mogoce nimam vključenega DMA in ga grem vključit in mi napise to opozorilo :
Spreminjanje teh nastevitev lahko povzroči nezaželene učinke na strojni opremi. Obrnite se na prodajalca strojne opreme in se prepričajte, ali so te nastavitve podprte. Za nadaljevanje kliknite V redu.
Pol kliknem V redu in restartiram comp in DMA se kr ni vklopljen !
Film pa prou grdo steka !
Mam pa Pioneer 115 pa win98 SE
Dam (po enem mesecu ne gledanju filmov in ene 5x nanovo dajanju winsew gor )film patriot v DVD pa opazim da film steka in se spomnem, da mogoce nimam vključenega DMA in ga grem vključit in mi napise to opozorilo :
Spreminjanje teh nastevitev lahko povzroči nezaželene učinke na strojni opremi. Obrnite se na prodajalca strojne opreme in se prepričajte, ali so te nastavitve podprte. Za nadaljevanje kliknite V redu.
Pol kliknem V redu in restartiram comp in DMA se kr ni vklopljen !
Film pa prou grdo steka !
Mam pa Pioneer 115 pa win98 SE
Devide Et Impera
- spremenilo: BustA ()
VASkO ::
probaj, ce se nimas, v BIOSu dat tisti kanal na Auto, na katerem je DVD. Na nekaterih platah, ce imas na none, lahko zajebava. Vec predlogov nimam.
mam na auto !
Sam mi je prej na Win ME delal DVD cist normalno zej k mam pa 98SE pa mi ga sploh noce vklopt !
Sam mi je prej na Win ME delal DVD cist normalno zej k mam pa 98SE pa mi ga sploh noce vklopt !
Devide Et Impera
zdi se mi da so winsi problem ker k sm mu ME gor mi je delal zej pa ne !
Sam se mi pa ne da zdej MEjev gor dajat sam zarad DVDja !
A ma kdo kero drugo resitev ??
Sam se mi pa ne da zdej MEjev gor dajat sam zarad DVDja !
A ma kdo kero drugo resitev ??
Devide Et Impera
sm že povedou da se mi ne da formatirat, ker mam komad programja, ki ga je treba se enkrat instalirat!
to ni resitev ! sigurn pa sm da nau delal ce bom dal iste winse gor (win98SE)
A MA KDO ISTO PLATO PA DVD PA ISTI SISTEM PA MU NOCE VKLOPT DMA ??
to ni resitev ! sigurn pa sm da nau delal ce bom dal iste winse gor (win98SE)
A MA KDO ISTO PLATO PA DVD PA ISTI SISTEM PA MU NOCE VKLOPT DMA ??
Devide Et Impera
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NEC ND-4550A-ne snema dvd-jev!!Oddelek: Strojna oprema | 5482 (2464) | hudychk |
» | 1GB ram-a in windowsi XP??? Gre to sploh skupaj?Oddelek: Operacijski sistemi | 2393 (1643) | R33D3M33R |
» | Kateri OS?Oddelek: Operacijski sistemi | 1546 (1135) | andrej |
» | DVD se ustavljaOddelek: Zvok in slika | 1345 (1012) | js |
» | DMA se ne da vklopitOddelek: Pomoč in nasveti | 1232 (1088) | Seadoo |