Forum » Pomoč in nasveti » Barvanje L1 Mostickov
Barvanje L1 Mostickov
wprasajcek ::
me zanima s cim jih najlazje prebarvam... a je lahko svincnik in kaksen ker sem z jesenic in bi rad se danes imel kako tako prevodno stvar da lahko prebarvam... nekaj rabim kar se da dobiti na jesenicah vi samo povejte stvar s katero to lahko naredim pa bom probal najditi....
mam pa Durona 700 in sicer je 46teden izdelave (AKCA)
mam pa Durona 700 in sicer je 46teden izdelave (AKCA)
Kaiser ::
Ni treba prevec komplicirat, vzemi navaden 0.5 svincnik in predhodno na papirji nabrusi spico, potem pa veselo barvaj, tako: I I I I , pazi, da se povezave med posameznimi mosticki ne prekrivajo. Ce si ga uspesno odklenil bos videl ob zagonu, ce bo startal z nastavljenim mnozilnikom.
R@C@ ::
Sej maš zraven železarno, boš že najdu kej prevodnega!
Joke! Mal na netu prebrskaj, jest sem bil tud prvič nesigurn, pa je čist easy, preštrihaš pa je!
Joke! Mal na netu prebrskaj, jest sem bil tud prvič nesigurn, pa je čist easy, preštrihaš pa je!
amm no jest sm zj z 0.5 parkrat ces putegnu da je kr fajn prestrihan ze kr crno pa se se kr ne zbudi ce dam mulriplayer iz 7 na 7.5
in sicer proc je odlenen:???WTF?
in sicer proc je odlenen:???WTF?
Binji ::
Men je z enim starim svincnikom ratalo v prvem poskusu. Pa samo enkrat sem pasal cez na vsakem mosticku Rabi kdo?
ok hvala vsem sedaj ko sem poradiral in postrihou z drugmu svincnikm pa dela
hvala za vso pomoc
hvala za vso pomoc
Koci ::
Najboljši so svinčniki z oznako HB, lahk jih pa pobarvaš tudi s sinketuro za vezja. Dobiš v Conradu
emm jest sm iskou na e-tradingu pa mi najde ce napise sinketura za vezje 301 stran to je nemogoce a mi lahko poves pod katerimi jezicki naj iscem (poglavje , itd)
Hvala
Hvala
R@C@ ::
Me je kr mal sram, da sem bil prejle brihten, zdej mam pa isti problem z TB1000...
noče se pra*ec odklent, pa menam svinčnike k Brad Pitt ženske, pa ne pomaga, ...
se mi bo zmešal!
noče se pra*ec odklent, pa menam svinčnike k Brad Pitt ženske, pa ne pomaga, ...
se mi bo zmešal!
Ne vem kak točno se ji reče konektura, sinektura... za vezja, tko nekak. Dobiš je pa v unem Comradu al kaj je že, BTC
tu je link od corada pa si lahk poiščeš in naročiš po pošti. Sicer bi pa po mojem šlo tudi s spajkalnikom za fino spajkanje, ki ga majo tud link
AvAkI ::
Z svinčnikom 6B je 100% - 80% da bo delalo.
Meni je to uspelo v prvem poizkusu. In še
vedno dela.
Meni je to uspelo v prvem poizkusu. In še
vedno dela.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Svincnik za popravljanje tiskanih vezijOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2740 (2516) | TribesMan |
» | EL prevodna pastaOddelek: Navijanje | 1499 (1168) | Soldier |
» | Prokleti mostički!Oddelek: Navijanje | 1284 (989) | R@C@ |
» | zakaj se ga ne da navuT????!!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1206 (1014) | 3LeR. |
» | odklepanje duronaOddelek: Navijanje | 2029 (1713) | pikasti |