» »

Barvanje L1 Mostickov

Barvanje L1 Mostickov

wprasajcek ::

me zanima s cim jih najlazje prebarvam... a je lahko svincnik in kaksen ker sem z jesenic in bi rad se danes imel kako tako prevodno stvar da lahko prebarvam... nekaj rabim kar se da dobiti na jesenicah vi samo povejte stvar s katero to lahko naredim pa bom probal najditi....
mam pa Durona 700 in sicer je 46teden izdelave (AKCA)

Kaiser ::

Ni treba prevec komplicirat, vzemi navaden 0.5 svincnik in predhodno na papirji nabrusi spico, potem pa veselo barvaj, tako: I I I I , pazi, da se povezave med posameznimi mosticki ne prekrivajo. Ce si ga uspesno odklenil bos videl ob zagonu, ce bo startal z nastavljenim mnozilnikom.8-)

R@C@ ::

Sej maš zraven železarno, boš že najdu kej prevodnega!:D

Joke! Mal na netu prebrskaj, jest sem bil tud prvič nesigurn, pa je čist easy, preštrihaš pa je!

amm no jest sm zj z 0.5 parkrat ces putegnu da je kr fajn prestrihan ze kr crno pa se se kr ne zbudi ce dam mulriplayer iz 7 na 7.5
in sicer proc je odlenen:???WTF?

Poradiraj, vzami drug svinčnik in probaj še enkrat! :)

Binji ::

Men je z enim starim svincnikom ratalo v prvem poskusu. Pa samo enkrat sem pasal cez na vsakem mosticku Rabi kdo?:D:P

Freak ::

z navadnim svinčnikom!

ok hvala vsem sedaj ko sem poradiral in postrihou z drugmu svincnikm pa dela
hvala za vso pomoc

Koci ::

Najboljši so svinčniki z oznako HB, lahk jih pa pobarvaš tudi s sinketuro za vezja. Dobiš v Conradu

emm jest sm iskou na e-tradingu pa mi najde ce napise sinketura za vezje 301 stran to je nemogoce a mi lahko poves pod katerimi jezicki naj iscem (poglavje , itd)

Hvala

Me je kr mal sram, da sem bil prejle brihten, zdej mam pa isti problem z TB1000...
noče se pra*ec odklent, pa menam svinčnike k Brad Pitt ženske, pa ne pomaga, ...
se mi bo zmešal!>:D;((

Ne vem kak točno se ji reče konektura, sinektura... za vezja, tko nekak. Dobiš je pa v unem Comradu al kaj je že, BTC

tu je link od corada pa si lahk poiščeš in naročiš po pošti. Sicer bi pa po mojem šlo tudi s spajkalnikom za fino spajkanje, ki ga majo tud link

AvAkI ::

Z svinčnikom 6B je 100% - 80% da bo delalo.
Meni je to uspelo v prvem poizkusu. In še
vedno dela.:))

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Svincnik za popravljanje tiskanih vezij

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
112740 (2516) TribesMan
»

EL prevodna pasta

Oddelek: Navijanje