Forum » Operacijski sistemi » Windows XP in missing or corrupt file
Windows XP in missing or corrupt file
SkIDiver ::
Windows could not start because the fallowing file is missing or corrupt:
\windows\system32\config\system
You can attempt to repair this file by starting Windows setup using the original setup CD-ROM.
Select 'r' at the first screen to start repair.
Včeraj sem delal na pc-ju dones pa je zgodba taka kot je napisano zgoraj. Tole mi izpiše na zaslon. Poskusu sem last good known configuration in je zgodba ista. Samo nisem še probal repair funkcije z CD-jem. Sem imel že večkrat problem z tem fajlom na tem pc-ju in sem moral na novo inštalirat OS gor. Sedaj imam tega dost. Kaj mi predlagate poleg tega da ga zeženem čez okno ?
\windows\system32\config\system
You can attempt to repair this file by starting Windows setup using the original setup CD-ROM.
Select 'r' at the first screen to start repair.
Včeraj sem delal na pc-ju dones pa je zgodba taka kot je napisano zgoraj. Tole mi izpiše na zaslon. Poskusu sem last good known configuration in je zgodba ista. Samo nisem še probal repair funkcije z CD-jem. Sem imel že večkrat problem z tem fajlom na tem pc-ju in sem moral na novo inštalirat OS gor. Sedaj imam tega dost. Kaj mi predlagate poleg tega da ga zeženem čez okno ?
blank3 ::
Ce ti ne uspe s tistim s CDja, dajgor w2k+sp4. Zadovoljstvo zagotovljeno ;)
Zelo sem zaposlen. Potreboval bi brezcasje... vsaj za nekaj casa.
Zadovoljstvo mam jz na tempe pc-ju z w2k+sp3 in dela ko urca. Sam se mi xp-ji bolj dopadejo ka se hitr zaženejo in naložijo za delo. Sam mi ni jasno zakaj mi to dela pa konc. In to original!
bacil ::
naj te nekdo priklopi na svoj rac pa ti skopira system32 mapo v tvoj windows...moralo bi špilat
To bi blo ja. Sam te datoteke se ne da kopirat, premikat ne svašta nič, če je OS v uporabi. Težavo sem enostavno rešu z win2k+sp4. Dela ko urca
Tko je. Sicer se 2k mal dle nalagajo sam delajo pa velik bolš kot xp pa ne sesipajo se, če mam preveč vsega odprtga.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Oživljanje starih računalnikovOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 6308 (4228) | krneki0001 |
» | Mreža, master browser in problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1663 (1499) | lojze_car |
» | Windows 2k SP4 resnično tečen problem.Oddelek: Operacijski sistemi | 825 (731) | Maxtor |
» | SP4 za windows 2000 - kdaj?Oddelek: Operacijski sistemi | 1761 (1104) | Maxtor |
» | w2k boot - blue screenOddelek: Operacijski sistemi | 1622 (1526) | matevzm |