Forum » Operacijski sistemi » ikoncam v win2000 se je poslabšala kakovost
ikoncam v win2000 se je poslabšala kakovost
Old-Death ::
Kar naenkrat sem v win2000 opazil, da so vse ikonce posebaj tiste v taskbarju in traiconu ter v nadzorni plošči spremenile videz, postale so bolj zrnate in manj žive. Barvne nastavitve imam enako kot prej in jih nisem nič spreminjal, a je to kakšen bug?
Zheegec ::
16 bitne barve namesto 32 bitnih mogoče? Poizkusi s programom kot je TuneUp Utilities ali TweakNow Power Pack.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ToniT ::
To se je meni zgodilo, ko sem namestil nove gonilnike za SIS 630.
Zadevo sem rešil tako, da sem šel na Display properties->Themes in tam izbral Windows default temo in zadeva se je popravila.
Zadevo sem rešil tako, da sem šel na Display properties->Themes in tam izbral Windows default temo in zadeva se je popravila.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ToniT ()
Old-Death ::
Ok bom upošteval vajin nasvet, samo jaz sem ugotovil da so ikonce slabše kakovosti če laufam microsoft netmeeting.
bastadu ::
Ja takšne probleme sem imel tudi sam, kadar je tekel Netmeeting. Če imem le tega zalaufanega, sploh ne bi mogel poganjat kakšnih grafično pospešenih zadev... Netmeeting=Sux
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pogovor preko mrežeOddelek: Programska oprema | 1362 (1224) | amper |
» | GnomeMeeting za WindowsOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 2746 (2746) | windhunter |
» | Net MeetingOddelek: Programska oprema | 1636 (1356) | Cowboy6 |
» | Program za pogovor v mrežiOddelek: Programska oprema | 1242 (1049) | 2nemesis |
» | Program za omrežjeOddelek: Programska oprema | 832 (741) | andrejb |