Forum » Programska oprema » Kako spremeniti MSWINDOWSMUSIC v drugo aplikacijo?
Kako spremeniti MSWINDOWSMUSIC v drugo aplikacijo?
BorutO ::
Zanima me, kako bi lahko v nastavitvah v windows 10 spremenil glasbeno aplikacijo za MSWINDOWSMUSIC iz aplikacije "Glasba Grove" v kakšno drugo aplikacijo, recimo Winamp, TuneIn ipd … Na tipkovnici imam opcijo za zagon glasbenega programa, ki pa je nastavljen samo na Grove. Če se v MSWINDOWSMUSIC ne da spremeniti aplikacije, kako bi to naredil, da bi v tipkovnici spremenil?
BorutO ::
Ne gre jo menjati z nobenim drugim, razen z grove. Našel sem drug način. Ker imam Logitechovo brezžično all-in-one tipkovnico, imajo na njihovi strani na voljo program, da te tipke lahko spremeniš v kaj drugega. Sem bral po netu, pa se mswindowsmusic naj ne bi dalo menjati z nobenim drugim programom, po defaultu pa ima vsaka tipkovnica s opcijo, da odpre glasbeni program, samo iz mswindowsmusic.
krneki0001 ::
Jaz imam Windows media player classic nastavljen.
Asrock X99 Extreme 4 | Intel E5-2683V4 ES | 64GB DDR4 2400MHz ECC |
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Razlika med Windows 7 in 10Oddelek: Pomoč in nasveti | 1789 (1447) | Han |
» | Domače branje: internet (1. del)Oddelek: Novice / Domače branje | 5093 (2017) | Mitch |
» | Windows 10 je tu! (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 107800 (86583) | MrStein |
» | Pianino PC modifikacijaOddelek: Novice / Ostale najave | 3307 (3307) | Makaron_hater |
» | Music StuffOddelek: Zvok in slika | 1958 (1775) | Tr0n |