Forum » Loža » www.stilingo.si Pozna kdo mnenja?
www.stilingo.si Pozna kdo mnenja?
winko12345 ::
Naročil sem armani pulover in 2 majice tudi znamke. Seveda sem vse prejel in zgleda kot cenen fake..zagotavljajo da je 100% vse original sedaj nisem prepričan..ma kdo izkušnje?
www.stilingo.si
www.stilingo.si
DOOM_er ::
if it looks like a bullshit and it smels like one, then probably is.
Robots will steal your job. But that's OK
nejcek74 ::
V osnovi se meni ne zdi nujno, da bi bil fejk, cene so normalne za stare kolekcije, tega imaš na netu kolikor hočeš. Izbira je majhna / slaba, ker gre očitno res samo za ostanke ostankov, ki jih nihče noče.
Page je pa katastrofalen :)
Lahko greš v kako normalno trgovino preverit, kako zgledajo obleke tovrstnih firm v živo ali pa pobaraj npr Sportino, ki jih tudi prodaja in jim je verejtno v interesu zađčita znamke v Sloveniji.
Page je pa katastrofalen :)
Lahko greš v kako normalno trgovino preverit, kako zgledajo obleke tovrstnih firm v živo ali pa pobaraj npr Sportino, ki jih tudi prodaja in jim je verejtno v interesu zađčita znamke v Sloveniji.
mikhaair ::
Pa tudi Armani Jeans, Emporio Armani in kaj se vem vse ni isto kot Armani...cenejse podznamke.
winko12345 ::
Ja to ja valda bom poslal nazaj..vprašam če ima kdo izkušnje ker po kvaliteti se mi zdi katastrofalno res
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tudi nizozemski javni sektor plačal za podaljšano podporo za XPOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 9271 (7585) | bluefish |
» | Desetina kitajskih obdelovalnih površin zastrupljena s težkimi kovinami (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 26365 (22091) | Iatromantis |
» | V Sloveniji prodajajo iPhone (iz IT in HR)Oddelek: Mobilne tehnologije | 8125 (7284) | huelz |
» | Ponarejene supergeOddelek: Loža | 5998 (5118) | Hardstyle |
» | Velik problem (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 4728 (3644) | nejcek74 |