» »

Velik problem

Velik problem

1
2
»

Tic ::

GoranJurisic, te tvoje sheme so čudne.
persona civitas ;>

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tic ()

nejcek74 ::

narediti moraš dvoje:
1. postani bolj samozavesten glede sam sebe, ne glede na to kako se oblačiš, pomeben je tvoj lastni odnos do samega sebe
2. ebay, pa si vzami nekaj časa, lahko si kupiš marsikaj, tudi stvari, ki se jih v sloveniji ne dobijo. Verjemi, večina ljudi, ki so oblačijo v najdražjih slovenskih prodajalnah bodo v večini evropskih velemest izpadli precej kmečko.

Pa ne se zgledovat po tem kako so oblečeni tvoji prijatelji, ker so verjetno za en drek in boš kopiral slog, ki je moderen samo še za provincialce.

Pojdi si ogledat ljudi, ki kupujejo npr. moška oblačila v Hugo Bossu. Pingvini (to so tisti v službenih temnih oblekah pa s kravato) in atati, ki si nadenejo kvazi ležerno linijo,v njej pa zgedajo kot bi se oblekli na tržnici. Večina luksuznih znamk pri nas prodaja zelo konzervativne linije, ler redko zaidejo k nam nove in zanimive stvari.
Verjemi, da 99% slovenceljnov ni slišalo za večino priznanih znamk. Poznamo tiste množične, ki se jih na veliko kopira, potem pa jih ljudje kupijo na raznih kvazi tržnicah.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Temperatura in potenje (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
569555 (5483) Ganon

Vlada bi rada prepovedala določena oblačila (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
13316312 (13163) jype
»

Pralni stroj - preveč programov (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8011046 (8287) Furbo

Več podobnih tem