Forum » Loža » stojalo za rože (in orodje)
stojalo za rože (in orodje)
looser ::
kje se da dobit nekakšno veritkalno stojalo za rože za ene 20-30 tegelcev (ma ne vem, koliko, pač en kup, no)...
ja, vem, lahko bi A lestev dal fino zbrusit in nažagat police ampak to je zadnja rešitev, ki sicer mogoče ni slaba, niti izključena, ni pa preferenčna (ali kako se to reče)...
pa še neko stojalo za vrtno orodje (izgleda, da ene 5-7 kosov), kaj češ zdaj, jeba, mora zgledat človeško menda...
ne zdaj utrujat z nekimi filozofijami, penzijami, vzgojo ipd.
ja, vem, lahko bi A lestev dal fino zbrusit in nažagat police ampak to je zadnja rešitev, ki sicer mogoče ni slaba, niti izključena, ni pa preferenčna (ali kako se to reče)...
pa še neko stojalo za vrtno orodje (izgleda, da ene 5-7 kosov), kaj češ zdaj, jeba, mora zgledat človeško menda...
ne zdaj utrujat z nekimi filozofijami, penzijami, vzgojo ipd.
- spremenilo: looser ()
m3k, hvala za let me google that for you, ampak to sem naredil tudi brez tvojega nasveta in ničesar koristnega našel, zato pa sem napisal tule sam in tudi impliciral ne-preferenčno rešitev... tudi na ceneje.si in amazon.de sem iskal, pa nič koristnega, kot tudi ne od tvojega odgovora, česar seveda nisi vedel, bom pa vedel jaz, da bom drugič dodal, da sploh ne takšnih odgovorov pisat, sem domneval, da bo to jasno, ko sem napisal tisto o filozofiranju, penzijarjenju, vzgajanju in ipd.ajanju (kamor bi morda lahko pogojno všteli lmgtfyjanje). hvala za trud, ampak iskanje se ne konča tukaj.
jype ::
Jaz bi priporočal plehnate stalaže, ki jih dobiš v vseh domači mojster štacunah. Vsako pomlad lahko podreš in zložiš v kot, jeseni pa postaviš nazaj.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
to paše v klet, ne pa v dnevno...
v kleti pa mamo sicer tisto kis plastične regale...
čeprav, če dobro preštudiram, kakšna bolj všečen regal morda ni čisto mimo...
v kleti pa mamo sicer tisto kis plastične regale...
čeprav, če dobro preštudiram, kakšna bolj všečen regal morda ni čisto mimo...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: looser ()
ja, tole je super, ampak je mogoče preveč sofisticirano za trenutne potrebe
tole je ok, če slučajno koga zanima, sam sem pa preveč štorast, za kaj takega...
bom poslal dimenzije na zs, ja.
tole je ok, če slučajno koga zanima, sam sem pa preveč štorast, za kaj takega...
bom poslal dimenzije na zs, ja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup fitnes napraveOddelek: Loža | 14160 (3074) | IcyFox |
» | WWDC 2019: Applove novosti (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 29397 (23910) | s1m0n |
» | Igre za 12letnega smrkovca? :) (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 8480 (6839) | Glugy |
» | PANASONIC TX-P42G15 in Stenski nosilec PomočOddelek: Zvok in slika | 1896 (1828) | korenje3 |
» | Prevzem odgovornosti za lastna dejanja (dekadentnost evropskega modela vzgoje)Oddelek: Problemi človeštva | 2114 (1777) | IgorGrozni |