Forum » Hlajenje in modifikacije » Vprašanja glede vodnega hlajenja
Vprašanja glede vodnega hlajenja
Lio ::
Glede vodnega hlajenja me zanimata dve stvari:
1. vprašanje je sicer morebiti malo smešno ampak me zelo zanima :
Kako v zaprt sistem vodnega hlajenja spraviti vodo?
2. Kakšne so še druge alternativne možnosti pritrditve vodnega bloka na proc. če nimaš tistih luknjic za blok?
Hvala za odgovore
1. vprašanje je sicer morebiti malo smešno ampak me zelo zanima :
Kako v zaprt sistem vodnega hlajenja spraviti vodo?
2. Kakšne so še druge alternativne možnosti pritrditve vodnega bloka na proc. če nimaš tistih luknjic za blok?
Hvala za odgovore
UWO (un.walking obj.) ::
1.Dodaš eno "slepo cevĄ" v sistem in preko nje nalivaš vodo. Seveda mora bit konec te cevi nad najvišjo točko do koder bo prišla voda. Ko napolniš, pa cev zamašiš.
2.Na zatiče od socketa
2.Na zatiče od socketa
andrejg ::
V moj sistem sem vodo spravil preku posode z vodo, ki je montirana na zadnji strani računalnika. Tako lahko tudi vidiš pretok vode in pa z njo ločuješ zrak in pa vodo tako, da v sistemu nimaš zraka.
LP Andrej
burkiburke ::
1. v zaprt sistem vodnega hlajenja vodo nalijemo preko T člena katerega vgradimo pred črpalko in cevi katera gre od T čena do vrha sistema vodnega hlajenja.
2. na osnovne plošče katere nimajo luknjice se vodni bloki pritrdijo z sistemom kot za zračne hladilnike;
LP, Burki
2. na osnovne plošče katere nimajo luknjice se vodni bloki pritrdijo z sistemom kot za zračne hladilnike;
LP, Burki
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: Predator ()
BoLhCa ::
vedno pametni Burki=)))
p.s. do petka mi zrihti rebra za rame!
glede vprasanja je bilo pa ze vse povedan=)
lp
p.s. do petka mi zrihti rebra za rame!
glede vprasanja je bilo pa ze vse povedan=)
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | EK-Predator (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 11647 (6817) | Pennywis3 |
» | Ali se splača kupit TT BIG WATER kompletOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3076 (1823) | alesr |
» | TT A1604 AQUARIUS IIOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1136 (1004) | Eddy |
» | Rezervoar VS T-clenOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1802 (1165) | Fury |
» | vodno hlajenje (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4138 (3513) | upirna |