Forum » Omrežja in internet » Brezžični modem za internet
Brezžični modem za internet
Gaius ::
Pozdravljeni,
zanima me če obstaja modem za internet, ki bi deloval preko mobilnega omrežja torej brez kakršnegakoli kabla za internet, in seveda pač oddajal wifi singal. Se da to dobit?
zanima me če obstaja modem za internet, ki bi deloval preko mobilnega omrežja torej brez kakršnegakoli kabla za internet, in seveda pač oddajal wifi singal. Se da to dobit?
Gaius ::
Hvala sem pogledal. Še eno prašanje. Kako je z uporabo takega interneta v tujini (EU)?
To je iz A1:
80% omejitev velja za siceršnjo višino prenosa podatkov, ki ga imaš, ali je za tujino količina prenosa podatkov že apriori nižja od tiste, ki jo imaš doma. Če imam torej v Slo. 15GB mesečno, bo tudi v tujini 15GB ali bo manj?
To je iz A1:
Ko boste dosegli 80 % omejitev za prenos podatkov v tujini, vas bomo obvestili prvič. Obvestilo boste prejeli preko sporočila, SMS oz. pojavnega okna v brskalniku, če boste imeli odprt brskalnik.
Znova vas bomo, na enak način, obvestili, ko boste dosegli 100 % omejitev za prenos podatkov v tujini in vam hkrati onemogočili nadaljnji prenos podatkov v tujini. Podatkovni prenos v tujini si lahko takoj ponovno vklopite preko poslanega sporočila, SMS, ali pa tako, da sledite navodilom na pojavnem oknu, če imate odprt brskalnik.
80% omejitev velja za siceršnjo višino prenosa podatkov, ki ga imaš, ali je za tujino količina prenosa podatkov že apriori nižja od tiste, ki jo imaš doma. Če imam torej v Slo. 15GB mesečno, bo tudi v tujini 15GB ali bo manj?
ToniT ::
Vse je odvisno od tega, koliko plačaš na mesec. Tukaj si lahko izračunaš, koliko boš imel podatkov v EU.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bob (nova ponudba Simobila) (strani: 1 2 3 4 … 109 110 111 112 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 1352017 (1107) | bosmla |
» | Spar mobil (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 158355 (23076) | Steinkauz |
» | Hot, BOB, Telemach in vse ostalo (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 53882 (16210) | V-i-p |
» | Mobilne meje so padle (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 55529 (46285) | MrStein |
» | Skype beta prispel v brskalnikeOddelek: Novice / Omrežja / internet | 7155 (3908) | radmannsdorf |